Τζώνυ Θεοδωρίδης: γαμπρός «ροκ σταρ»

SHOWBIZΤζώνυ Θεοδωρίδης: γαμπρός «ροκ σταρ»Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019 - 20:01

❱❱ Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης με... εξτρίμ στιλ παντρεύτηκε στην Πλάκα την έγκυο σύντροφό του

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η ανατρεπτική εμφάνιση του Τζώνυ Θεοδωρίδη, που θύμιζε ροκ σταρ, με ripped jean, κατεβασμένες τιράντες και μανικετόκουμπα με το πρόσωπο του Τσε Γκεβάρα ξεπέρασε κάθε στιλιστικό προηγούμενο

σε γάμο της εγχώριας showbiz! 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και επιχειρηματίας και η κτηνίατρος σύντροφός του Σύλβια Δημητρακοπούλου παντρεύτηκαν το Σάββατο στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου (Αγιοι Ανάργυροι) στην Πλάκα, λίγους μήνες πριν υποδεχτούν το πρώτο παιδάκι τους!

Η εγκυμονούσα νύφη, η οποία είναι 18 χρόνια μικρότερη από εκείνον, έλαμπε μέσα στο μακρύ ρομαντικό νυφικό, ενώ η φουσκωμένη κοιλίτσα της διακρινόταν ελαφρά! 

Συγκινημένη, κρατούσε συνεχώς το χέρι του αγαπημένου της στη λαμπερή τελετή, στην οποία είχαν κουμπάρους τους καλούς φίλους τους Αντώνη Τσέγκο και Αντιγόνη Γιαννάκου, ιδιοκτήτες κτηνιατρικής κλινικής στον Πειραιά.

Πάρτι ως το πρωί

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία και δημοσιοποίησε τον γάμο του καλού της φίλου με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, όπου φαίνονται οι νιόπαντροι με τη Μελίτα, την κόρη του Τζώνυ Θεοδωρίδη από τον πρώτο γάμο του.

«Τους παντρέψαμε! Να μας ζήσουν!» έγραψε η ηθοποιός με ενθουσιασμό. Ακολούθησε πάρτι σε γνωστό κλαμπ, όπου το κέφι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ’πε και το ’κανε, λοιπόν, ο ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια ιδιοκτήτης καφέ - μπαρ στο Χαλάνδρι, όταν δήλωνε πρόσφατα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί και -γιατί όχι,- να γίνει πατέρας ξανά. Να ζήσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα