Τζιόλης: «Στον ΠΑΟΚ τρωγόμαστε μεταξύ μας»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤζιόλης: «Στον ΠΑΟΚ τρωγόμαστε μεταξύ μας»Πέμπτη, Νοέμβριος 12, 2015 - 15:13

O ΠΑΟΚ βλέπει με το... κιάλι και από απόσταση 15 βαθμών την πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό, η πίεση στην ομάδα είναι δεδομένη, όπως και τα πολλά σκαμπανεβάσματα, και ο Αλέξανδρος Τζιόλης προσπάθησε να κάνει «ταμείο», χρησιμοποιώντας κάποιες σκληρές εκφράσεις.

«Στην Ελλάδα

πολλές φορές είμαστε ανακόλουθοι αυτών που λέμε. Βλέπω μια πίεση» είπε αρχικά ο διεθνής μέσος στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, για να συμπληρώσει: «Ζούμε σε μια ιδιαίτερη πόλη και όλοι έχουν τη δική τους άποψη. Υπάρχει πλουραλισμός, πολλά ραδιόφωνα, εφημερίδες, και όλα συγχέονται μεταξύ τους. Να μηδενίζουμε, είμαστε πρώτοι σε αυτό. Τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ. Aυτό βλέπω... Μαλώνουμε ο ένας με τον άλλον γενικά. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Θα πρέπει να είμαστε πιο δεμένοι, ακόμη και οι οπαδοί, ακόμη και ο Τύπος». Στην ίδια συνέντευξη που έδωσε στον Arena FM συμπλήρωσε: «Ερχονται άσχημα αποτελέσματα, και μερίδα του κόσμου και του Τύπου καταφέρεται κατά της ομάδας. Υπάρχει πολλή γκρίνια. Πολλά άσχημα αποτελέσματα, βέβαια, είναι λογικό να φέρνουν μια δυσαρέσκεια. Η ομάδα χτισμένη στην αρχή της χρονιάς, δεν δήλωσε κανείς πως πάει για πρωτάθλημα. Στην αρχή ο κόσμος τα δέχεται, αλλά, όταν έρχεται η στραβή, μετά τα ξεχνά».

Ο Τζιόλης ξεκαθάρισε, πάντως, ότι μέσα στην ομάδα δεν υπάρχει πρόβλημα, εξεθείασε τον Τούντορ και παραδέχτηκε ότι: «Είμαστε λίγο αφελείς στο παιχνίδι μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, στην τελευταία φάση δηλαδή, αυτό δεν το έχουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Δεν είμαστε κίλερ. Αυτό είναι κυρίως θέμα εμπειρίας. Εχουμε στην ομάδα μας παίκτες που είναι 20, 22 και 24 ετών. Αν ήταν πιο έμπειρη η ομάδα, θα ήταν πιο ρεαλιστές οι παίκτες και πιο κίλερ».

Τέλος, υποστήριξε ότι: «Αδικείται η ομάδα με τους βαθμούς που έχει χάσει, και για το γεγονός πως στον κόσμο δεν αρέσει το -15 από τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα