Τζαμπατζής ο «βουλευτής με την Porsche»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΤζαμπατζής ο «βουλευτής με την Porsche»Σάββατο, Σεπτέμβριος 15, 2018 - 15:00

❱❱ Ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη, Δημήτρης Καβαδέλλας, «έφαγε πόρτα» στη ΔΕΘ γιατί δεν πλήρωσε εισιτήριο

«Ξαναχτυπά» ο βουλευτής με την Porsche μέσω μιας οργισμένης επιστολής προς τον πρόεδρο της Βουλής

Νίκο Βούτση, στην οποία διαμαρτύρεται εντόνως για την... πόρτα που έφαγε στην 83η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, επειδή αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη, Δημήτρης Καβαδέλλας, η υπεύθυνη της Εκθεσης τον «εξεδίωξε», λέγοντάς του να περάσει από τα ταμεία να βγάλει εισιτήριο «σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης»!

Μάλιστα, όπως τονίζει ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, τον εξέθεσε δημόσια, καθώς του συνέστησε να δίνει το καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου του, όπως κάνουν όλοι, «παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των βουλευτών ως τζαμπατζήδων».

Ο βουλευτής αναφέρει ακόμη πως έστειλε επιστολή και στη διοίκηση της ΔΕΘ, προκειμένου να μην του αποστείλουν ξανά πρόσκληση, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του προς τον κ. Βούτση τονίζει πως «δεν προσήλθα στην Εκθεση για να αγοράσω τρακτέρ, μπογιές και εργαλεία» και πως για τον ίδιο «θα ήταν ασφαλώς μια ταλαιπωρία να περπατώ δύο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο».

Σημειώνεται ότι το αντίτιμο του εισιτηρίου που θεώρησε προσβλητικό να πληρώσει ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων είναι επτά ευρώ!

Ο κ. Καβαδέλλας, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, έγινε γνωστός ως «ο βουλευτής με την Porsche», καθώς συνήθιζε να πηγαίνει στο Κοινοβούλιο με το διθέσιο κάμπριο και να το παρκάρει δίπλα στα υπηρεσιακά οχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα