«Τσουπωτή» και η μαμά του plus size μοντέλου!

17:54 7/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Τσουπωτή» και η μαμά του plus size μοντέλου!Τετάρτη, Φεβρουάριος 7, 2018 - 17:53

❱❱ Η Ασλεϊ Γκράχαμ, το πρώτο plus size μοντέλο που έκανε τις καμπύλες και πάλι αποδεκτές στη βιομηχανία της μόδας, δείχνει τώρα ότι, εκτός από τη σιλουέτα, κληρονομική είναι και η αυτοπεποίθηση.

Στην καμπάνια για τη νέα κολεξιόν της εταιρίας Swimsuits For All φωτογραφήθηκε με την 53χρονη μητέρα της Λίντα και ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram με τη λεζάντα «Εχω πάρει από τη μαμά.

Σας παρουσιάζω τη μαμά Γκράχαμ στο Μαρόκο για τη νέα μου καμπάνια». Βέβαια, τα φαινόμενα της άνεσης στον φακό του Μπεν Γουατς απατούν στην περίπτωση της Λίντα Γκράχαμ, η οποία σε συνέντευξή της στη «Vogue» αποκάλυψε ότι μόλις τον περασμένο Αύγουστο έβαλε πρώτη φορά μπικίνι έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια.

Αυτό το μήνυμα, της συμφιλίωσης κάθε γυναίκας με το σώμα της, θέλει να πετύχει με την καμπάνια που φέρει τον τίτλο «Power of the Journey» η Ασλεϊ, η οποία αναγνωρίζει στη μητέρα της το γεγονός ότι έχτισε τη σιγουριά που έχει για τον εαυτό της.

«Αυτό που θέλω για τις γυναίκες στην ηλικία της μητέρας μου είναι να νιώθουν δυνατές και να ξέρουν ότι και αυτές μπορούν να δείχνουν εξίσου καυτές, είτε με ολόσωμο είτε με μπικίνι ή στρινγκ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα