Τσίτσιδοι για καφεδάκι

ΚΟΣΜΟΣΤσίτσιδοι για καφεδάκι Παρασκευή, Αύγουστος 12, 2016 - 12:50

Ηλιοθεραπεία, ποτό και τραμπολίνο στο πρώτο roof garden μπαρ για γυμνιστές με σούπερ θέα

Την ευκαιρία να πιουν τον καφέ τους «όπως τους γέννησε η μαμά τους», ή έστω κάπως έτσι, και να κάνουν ηλιοθεραπεία και γυμναστική θα έχουν σύντομα οι λάτρεις του γυμνισμού στο Λονδίνο, καθώς ανοίγει το πρώτο roof garden για γυμνιστές.

Μάλιστα, ο χώρος που επιλέχτηκε βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, προσφέροντας στους θαμώνες εντυπωσιακή θέα μερικών από τα πιο εμβληματικά κτίρια της βρετανικής πρωτεύουσας. Το εποχικό μπαρ

βρίσκεται στην ταράτσα κτιρίου στην Πλατεία του Κοινοβουλίου και προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να θαυμάσουν το Μπιγκ Μπεν, το Αββαείο του Γουέστμινστερ και το London Eye.



Οσοι θελήσουν να επισκεφτούν το pop up cafe δεν έχουν παρά να κάνουν κράτηση και αφού αφήσουν τα ρούχα τους στην είσοδο, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή κάποιο δροσιστικό ποτό στην καταπράσινη ταράτσα. Ανάμεσα στα φυτά που διακοσμούν τον χώρο έχουν τοποθετηθεί ξαπλώστρες και αιώρες, έτσι ώστε όσοι το επιθυμούν να κάνουν ηλιοθεραπεία. Οσοι λατρεύουν τη σωματική άσκηση έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν αναπηδώντας σε τραμπολίνο ή να παίξουν ρακέτες χρησιμοποιώντας ειδικά κατασκευασμένο μηχάνημα.



Το pop up μπαρ γυμνιστών δημιουργείται έπειτα από πρωτοβουλία των υπευθύνων του μεγαλύτερου διαδικτυακού τηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας NOW TV για την προώθηση του νέου προγράμματός του. Οπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Γκίντον Γατζ, απευθύνονται κυρίως στους νέους. Εξηγεί ότι συνέλαβαν την ιδέα για το roof garden γυμνιστών έπειτα από έρευνα που έδειξε ότι οι νέοι θέλουν να ζουν χωρίς περιορισμούς, σπάζοντας κάθε παραδοσιακή σύμβαση, μεταξύ των οποίων είναι και η χρήση ρούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα