Τσίτσιδη πρόκληση στους Αγίους τόπους

ΚΟΣΜΟΣΤσίτσιδη πρόκληση στους Αγίους τόπουςΠέμπτη, Ιούνιος 28, 2018 - 17:26

❱❱ Μία ακόμη φορά το μοντέλο από το Βέλγιο Μαρίσα Παπέν προκαλεί σάλο με τις γυμνές φωτογραφίσεις της.

Μετά την Αίγυπτο, όπου κατέληξε στη φυλακή για μια βραδιά μαζί με τον φωτογράφο της Ματίας Λάμπρεχτ, διότι πόζαρε τσίτσιδη σε αρχαίο ναό, η καλλίγραμμη νεαρή προσέβαλε με μια φωτογραφία της ταυτόχρονα Εβραίους, χριστιανούς και μουσουλμάνους.

«Την

ώρα που η υπόλοιπη Ιερουσαλήμ γιόρταζε (την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, στις 19 Απριλίου), εγώ απολάμβανα τον απογευματινό ήλιο σε μια ταράτσα, μετά την πρωινή μου βόλτα στην έρημο» έγραψε στο προσωπικό της blog, δημοσιεύοντας φωτογραφία που τράβηξε ο Λάμπρεχτ.



Σε αυτή τεντώνει το ολόγυμνο σώμα της σε πλαστική καρέκλα με φόντο το Δυτικό Τείχος (φωτό πάνω), που θεωρείται ιερός τόπος τόσο για τους Εβραίους όσο και για τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους.



Η προσβολή έγινε μεγαλύτερη για τους Ισραηλινούς, καθώς σε δεύτερη φωτογραφία που ανάρτησε η Παπέν έχει σκαρφαλώσει «όπως την είχε γεννήσει η μαμά της» σε στύλο με τη σημαία του Ισραήλ (φωτό κάτω).
Στα οργισμένα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου που θίχτηκαν από τις φωτογραφίες της το μοντέλο απάντησε ότι στόχος της ήταν να ξεπεράσει «τα πολιτικά και τα θρησκευτικά σύνορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα