Τσάντα 54.000 € για Ρέβη

12:03 6/5/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Επένδυση»-σοκ Τσάντα 54.000 € για ΡέβηΠαρασκευή, Μάιος 6, 2016 - 12:01

Αγόρασε από τη Μύκονο συλλεκτική τσάντα Hermes στην εξωφρενική τιμή των 53.927 (!!!) ευρώ

Από τον Ηλία Μαραβέγια

Συμβαίνουν κι αυτά στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου... Ο Σπύρος Ρέβης έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, ξοδεύοντας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην «Espresso»
, σχεδόν 54.000 ευρώ (!) για μία συλλεκτική τσάντα του οίκου Hermes.

Ο γνωστός μάνατζερ, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του, εντόπισε το σπάνιο κομμάτι του γαλλικού οίκου και άρπαξε την ευκαιρία.

Πρόκειται για μια μαύρη συλλεκτική τσάντα του 1991 από τη διάσημη σειρά Kelly Bags, που δημιούργησε ο γαλλικός οίκος μόδας εμπνεόμενος από τη πριγκίπισσα του Μονακό Γκρέις Κέλι.

«Δεν έχω φετίχ με τις τσάντες, αλλά τη συγκεκριμένη την ήθελα γιατί είναι συλλεκτική» δήλωσε στην «Espresso» ο Σπύρος Ρέβης, ο οποίος λίγη ώρα μετά την αγορά του φωτογράφισε το απόκτημά του και ανάρτησε τις εικόνες στη σελίδα του στο facebook.

Ο ίδιος φωτογράφισε ακόμη και το πιστοποιητικό γνησιότητας της Kelly Bag του Hermes, αλλά και το ταμπελάκι με την εξωφρενική τιμή της: 53.927 ευρώ. «Το ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να πουν πως ο κόσμος πεινάει κι εγώ ξοδεύω τόσα λεφτά σε τσάντες.

Τους προλαβαίνω και δηλώνω το εξής: Είδα τη συγκεκριμένη αγορά ως επένδυση. Μπορεί να έδωσα σήμερα 54.000 ευρώ, αλλά υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που θα προσέφεραν τα διπλά για να την αποκτήσουν. Οταν την πουλήσω, μάλιστα, θα διαθέσω όλο το ποσό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Keywords
Αναζητήσεις
ρεβης τσαντα
Τυχαία Θέματα