Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΣΤΡΑΤρίτη 18 Αυγούστου 2015 Τρίτη, Αύγουστος 18, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Χρώμα στη ζωή σας θα δώσουν οι νέες δραστηριότητές σας και οι προσωπικές αναζητήσεις σας. Αποφύγετε λάθη του παρελθόντος και κοιτάξτε μόνο το σήμερα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν, αν έχετε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ: Απαλλαγείτε από συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες και μην εξαρτάστε πλέον από δύστροπους ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή

σας έχουν να σας προσφέρουν πολλές νέες γνωριμίες και οι περισσότερες θα σας δώσουν πράγματα για το μέλλον σας. Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο. Για να ηρεμήσετε, πρέπει να διεκπεραιώσετε αμέσως τις υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κλείστε επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχετε, ώστε να προχωρήσετε στην ανανέωση της συναισθηματικής ζωής σας ανενόχλητοι από προβλήματα. Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα σας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα, όμως να θυμάστε ότι τα συναισθηματικά, τα οικονομικά και η καριέρα σας θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση στην οποία δεν έχετε διάθεση να πάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πιο ικανοποιητικές από αυτές που περιμένατε. Μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν. Μόνο παραθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αρχίζετε να βρίσκετε λύσεις και να βελτιώνετε τα οικονομικά σας. Πολλά πρόκειται να αλλάξουν, ενώ άνθρωποι ακατάλληλοι θα φύγουν από τη ζωή σας. Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καινούργιοι στόχοι σας θα είναι ένα βήμα για να υποχωρήσουν οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας εξελίσσονται και πολλαπλασιάζονται. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε σταθεροί σε χαρακτήρα και σε απόψεις, αλλά και πιο θαρραλέοι στις καινοτομίες. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ηρεμείτε από διαφωνίες και εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο, ωστόσο θα κουραστείτε να διατηρήσετε μια συγκεκριμένη τακτική στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ενημερωθείτε για τα δεδομένα των υποθέσεών σας προτού καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να γίνουν αμέσως και μη χάνετε την αισιοδοξία σας με τις αναποδιές. Οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας. Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εναλλαγές θα είναι τόσες που αποκλείεται να πλήξετε. Επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και έχουν καταλάβει αρκετό χώρο στη ζωή σας. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει, φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα