«Τρίποντο» στην καρδιά της Σοφίας Κυριακίδου

SHOWBIZ«Τρίποντο» στην καρδιά της Σοφίας ΚυριακίδουΤετάρτη, Οκτώβριος 22, 2014 - 16:15

Εκείνη είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και περιζήτητα μοντέλα στο εξωτερικό και έχει καταφέρει να περπατήσει στις πιο σημαντικές πασαρέλες του κόσμου. Εκείνος άφησε τη χώρα του για να αγωνιστεί στην Ιταλία, εκεί όπου έμελλε να συναντήσει τον έρωτα. Η Σοφία Κυριακίδου και ο Αργεντινός μπασκετμπολίστας Λουτσιάνο Μασιέρι είναι από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια και ήδη μένουν μαζί στο κέντρο του Μιλάνου, με θέα το επιβλητικό Duomo.
Η Ελληνίδα καλλονή έχει εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα της ιταλικής μόδας εδώ και

πολύ καιρό και μάλιστα συμμετέχει στις καμπάνιες γνωστών οίκων παγκοσμίως. Πριν από έξι χρόνια βρέθηκε στην ίδια παρέα με τον πανύψηλο forward και σχεδόν αμέσως και οι δύο ένιωσαν πως είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Το ειδύλλιο δεν άργησε να έρθει και από τότε είναι... αυτοκόλλητοι. Μοιράζονται πολλές κοινές αγάπες, όπως για τα ταξίδια, γι' αυτό έχουν γεμίσει τις προσωπικές τους σελίδες στα social media με εικόνες από τις... περιπέτειές τους σε μακρινές, εξωτικές χώρες.
Οι συνεργασίες
Ο 38χρονος Λουτσιάνο αγωνίζεται αυτή τη σεζόν στην ομάδα της Β2 κατηγορίας μπάσκετ Aurora Desio, ενώ η Σοφία συνεργάζεται με τα brands Alexander MacQueen, Versace και Neil Barrett. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα κάνει το fitting των ρούχων των σχεδιαστών, δηλαδή στην ουσία οι δημιουργίες ράβονται πάνω της πριν κυκλοφορήσουν στις πασαρέλες.

Οπως μαθαίνουμε, ο γάμος είναι ακόμη μακριά, ωστόσο απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ο οποίος κάθε μέρα και δυναμώνει. Σκοπός τους είναι να παραμείνουν στην Ιταλία, αν και «φλερτάρουν» συχνά με την ιδέα να έρθουν μόνιμα στην Ελλάδα, αφού ο Αργεντινός λάτρεψε από την πρώτη του επίσκεψη την πατρίδα της Σοφίας.
Πάντως το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους, γι' αυτό και κατά τις επισκέψεις του στη χώρα μας δεν έχει γίνει αντιληπτό από τον φωτογραφικό φακό.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα