Τρίποντα ευαισθησίας από τον Γκλέτσο

19:31 6/4/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤρίποντα ευαισθησίας από τον ΓκλέτσοΔευτέρα, Απρίλιος 6, 2015 - 19:30

Βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης, προκειμένου να «καρφώσει» για καλό σκοπό. Ο Απόστολος Γκλέτσος άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του στον Δήμο Στυλίδας, έδεσε τα αθλητικά του παπούτσια, φόρεσε το σορτσάκι του και εμφανίστηκε στο παρκέ με αέρα... σταρ του ΝΒΑ.

Αμέσως πήρε την μπάλα και άρχισε προθέρμανση ρίχνοντας σουτ. Ωστόσο το ζέσταμα πήγε τζάμπα,, καθώς δεν πρόλαβε να συμμετάσχει στον αγώνα. Και αυτό γιατί λίγη ώρα πριν από το σφύριγμα της έναρξης ενημερώθηκε για κάτι έκτακτο που είχε προκύψει και αποχώρησε βιαστικός...

Ο δήμαρχος Στυλίδας μαζί με εκπροσώπους της ελληνικής showbiz ανταποκρίθηκε σε έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και ο συνδικαλιστικός συνδυασμός Ανεξάρτητη Αδέσμευτη Συνεργασία Αστυνομικών διοργάνωσαν αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ της ομάδας αστυνομικών ΑΝΑΣΑ και της ομάδας καλλιτεχνών STARS. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συλλογή τροφίμων και αγαθών για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα