Τρεις μέρες στο «νησί των οργίων»
❱❱ Οι extreme εμπειρίες παντρεμένου οδοντιάτρου στην Καραϊβική με 100 γυναίκες, ναρκωτικά και ατελείωτο sex
Το πέπλο του μυστηρίου που καλύπτει το ακριβές περιεχόμενο του πακέτου διακοπών στο «νησί των οργίων» στην Καραϊβική έρχεται να τραβήξει το ημερολόγιο που κράτησε ένας τουρίστας κατά την επίσκεψή του εκεί και διέρρευσε στο διαδίκτυο.
Ο «Ράιαν από τη Νέα Υόρκη», ένας παντρεμένος οδοντίατρος, που πλήρωσε 5.100 ευρώ για τρεις μέρες και τρεις νύχτες απεριόριστων οργίων με 100 γυναίκες και ναρκωτικών σε ξενοδοχείο της νήσου Μαργαρίτα στη Βενεζουέλα, περιγράφει την extreme εμπειρία που έζησε δεύτερη χρονιά, όπως λέει, ώρα με την ώρα. Το «πάρτι» για εκείνον άρχισε, σύμφωνα με την περιγραφή του, από το γιοτ που μετέφερε τους τουρίστες και τα κορίτσια στο νησί, με τον ίδιο, ως πιο έμπειρο, να επιλέγει τις δύο ομορφότερες γυναίκες. Οι τρεις τους, φτάνοντας στο ξενοδοχείο, αφού πήραν έναν υπνάκο, ετοιμάστηκαν για το δείπνο, που, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε «μπουφέ» ναρκωτικών. Εως το τέλος της βραδιάς, όλοι κατέληξαν να κάνουν σεξ με όλους.
Τη δεύτερη μέρα ο Ράιαν ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, χωρίς ωστόσο να θυμάται πώς έφτασε εκεί, και ετοιμάστηκε για το μεσημεριανό τουρνουά γκολφ, στο οποίο ο νικητής μπορούσε να έχει στη διάθεσή του και τα 100 κορίτσια για 15 λεπτά. Το πρόγραμμα είχε μαθήματα topless σάλσα, ωστόσο ο ίδιος βαρέθηκε να συμμετάσχει και έπεισε τον φίλο του Σάμιουελ να τον ακολουθήσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μαζί με τα δικά του κορίτσια, για ένα μίνι όργιο.
Στο σημείο αυτό, μάλιστα, έχει βάλει σημείωση να θυμηθεί να κρύψει τις αναμνηστικές φωτογραφίες που έβγαλαν, για να μην τις βρει η γυναίκα του. Η νυχτερινή διασκέδαση της δεύτερης ημέρας περιλάμβανε λίγο πολύ τα ίδια, με τη διαφορά ότι γνωρίστηκε με περισσότερο κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και ζευγαριών swingers, ενώ το πρωινό της τρίτης μέρας τον βρήκε με hangover. Μετά το strip tennis έκανε βόλτα με τζετ σκι, μαζί με τα γυμνά κορίτσια, ωστόσο οι καταχωρίσεις του σταματούν στο σημείο που φτάνουν οι δίσκοι με τα ναρκωτικά το βράδυ της τρίτης μέρας στο club.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- 3 έντονα χρώματα για το outfit του ρεβεγιόν που ταιριάζουν άψογα στις ξανθιές
- Showbiz: Ματσούκα - Κόκκαλης: Τίτλοι τέλους για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, λίγο πριν το γάμο!
- Άλκης Κούρκουλος: «Χεσ@@α τι είναι για τον καθένα ο Νίκος Κούρκουλος!»
- Ελένη Μενεγάκη: «Παναγία μου αρχίζουν τα μάγουλά μου κοκκινίζουν, ιδρώνω…» - Τι της συνέβη;
- Media: Κάγκελο η Ελένη με τη μαντινάδα του Ζωιδάκη
- Μόλις τώρα: Η αποψινή μεγάλη αποκάλυψη για το GNTM
- Εύα Αντωνοπούλου: Βραδινή έξοδος με τον άντρα της!
- Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της
- Γιορτές με πένθος
- Κατίνα Παξινού: Πώς κέρδισε το Όσκαρ της, χωρίς να κάνει ούτε ένα δοκιμαστικό
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso
- Γιορτές με πένθος
- «Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ που έφερε το μετρό στη Θεσσαλονίκη»!
- H Mπελούτσι στην αγκαλιά «Νεάντερταλ» της τέχνης
- Είδε την «Αφροδίτη» του Μποτιτσέλι και έπαθε έμφραγμα
- Στο εδώλιο στις 8 Φεβρουαρίου οι «σκληροί» της Γαλακτοκομικής
- Ο Σκρουτζ επιστρέφει!
- Ορκισμένοι εχθροί
- Αστυνομικοί «μετανάστες» στη Λέσβο!
- Αγνώριστη η Βεργκάρα στα χρόνια της εφηβείας
- Γεμάτο «ΕΛΠΙΔΑ» και φέτος το «Δέντρο των Ευχών»

- Τελευταία Νέα Espresso
- Είδε την «Αφροδίτη» του Μποτιτσέλι και έπαθε έμφραγμα
- Γιορτές με πένθος
- Αγνώριστη η Βεργκάρα στα χρόνια της εφηβείας
- H Mπελούτσι στην αγκαλιά «Νεάντερταλ» της τέχνης
- Αστυνομικοί «μετανάστες» στη Λέσβο!
- Γεμάτο «ΕΛΠΙΔΑ» και φέτος το «Δέντρο των Ευχών»
- «Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ που έφερε το μετρό στη Θεσσαλονίκη»!
- Ο Σκρουτζ επιστρέφει!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Ο χορός βοηθά τις ηλικιωμένες να παραμένουν δραστήριες
- Θρίλερ με ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν στις Σέρρες
- DIY: Φτιάξε τέλειες χριστουγεννιάτικες θήκες για το κινητό σου -βίντεο!
- H Mαρία Ηλιάκη σε νυχτερινή έξοδο με τον αγαπημένο της
- Ελένη Μενεγάκη: «Παναγία μου αρχίζουν τα μάγουλά μου κοκκινίζουν, ιδρώνω…» - Τι της συνέβη;
- Κούλλης Νικολάου: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την Αμαλία στο «Τατουάζ»;
- Εκατομμύρια δολάρια συγκέντρωσαν σε δημοπρασία αναμνηστικά από τον «Μάγο του Οζ» και παλιά βραβεία Όσκαρ