Τράβηξε κουπί για 31 ώρες και έστειλε μήνυμα ζωή

17:43 3/7/2018 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΤράβηξε κουπί για 31 ώρες και έστειλε μήνυμα ζωήΤρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 17:41

❱❱ Με απίστευτη δύναμη σώματος και ψυχής ολοκλήρωσε τον ναυτικό υπερμαραθώνιο «Non-stop 100» ο ιδρυτής της ομάδας South Evian Gulf Team Αγγελος Χριστοφίδης...

...κωπηλατώντας επί 31 ώρες και 45 λεπτά με καγιάκ ανοιχτής θαλάσσης κατά μήκος του Ευβοϊκού Κόλπου, μια απόσταση 100 ναυτικών μιλίων. Σκοπός του, όταν ξεκίνησε από τον Κάβο Λιχάδας στη βόρεια Εύβοια, ήταν να φτάσει στην Κάρυστο μέσα σε 24 ώρες. Η καθυστέρηση έμοιαζε να ήταν συμβολική, ώστε να περάσει ένα μήνυμα.

«Θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι μπορούν να επιτύχουν τα όνειρά τους, ακόμα και αν ο δρόμος είναι επώδυνος» τόνισε. Οταν ένιωσε να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του, είχε δίπλα του τα μέλη της ομάδας του, που τον ενθάρρυναν ψυχολογικά να συνεχίσει. «Το βράδυ του Σαββάτου στο τμήμα από τη Χαλκίδα ως τον Ωρωπό φύσαγε κόντρα σιρόκος και αναγκάστηκα να μειώσω την ταχύτητα με την οποία κωπηλατούσα» λέει. Η South Evian Gulf Team δημιουργήθηκε το 2010 και οργανώσει έξι μεγάλους κωπηλατικούς μαραθωνίους και δεκάδες μικρότερα ταξίδια.

Keywords