Τους ενώνουν το... σεξ και το νέο κλαμπ

14:53 9/9/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤους ενώνουν το... σεξ και το νέο κλαμπΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 9, 2016 - 14:52

Οχι μόνο είναι ζευγάρι, αλλά κάνουν και σχέδια συνεργασίας σε ένα καινούργιο αθηναϊκό club, που ενδέχεται να γίνει πόλος έλξης μέχρι και για σταρ του Χόλιγουντ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης του beach bar restaurant Rakkan Mykonos, επιβεβαίωσε το ειδύλλιό του με τη Λίντσεϊ Λόχαν. «Με τη Λίντσεϊ μας ενώνει το σεξ» δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town», αποκαλύπτοντας μπόλικες λεπτομέρειες για τη σχέση τους και τον χαρακτήρα της σκανδαλιάρας Αμερικανίδας ηθοποιού.

O 32χρονος επιχειρηματίας την περιέγραψε ως πανέξυπνη, ρομαντική και ταλαντούχα. «Δεν ισχύει καθόλου αυτό που λένε ότι είναι “καμμένη” από τα ναρκωτικά. Απλώς, το κορίτσι έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα» συμπλήρωσε ο Ντένης, ο οποίος χώρισε από το μοντέλο Νοέλ Κούτρα έπειτα από επτά χρόνια, την ίδια περίοδο που έδωσε και η Λίντσεϊ τέλος στον δεσμό της με τον Ρώσο μεγιστάνα Ιγκόρ Ταραμπάσοφ.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τα εγχώρια media με την προσωπική του ζωή κι άλλες φορές στο παρελθόν, καθώς υπήρξε σύντροφος της πολιτικού Εύας Καϊλή και του μοντέλου Νταϊάνας Ιγροπούλου. Με τη Λίντσεϊ, όμως, έγινε γνωστός και σε διεθνές επίπεδο, αφού εφημερίδες όπως η «Sun» και η «Daily Mail» έγραψαν μέχρι και γι' αρραβωνιάσματά του με τη Λόχαν. Ο ίδιος, πάντως, διέψευσε ότι χάρισε στην ηθοποιό δαχτυλίδι.

Ωστόσο, ανακοίνωσε τη συνεργασία τους στο καινούργιο του club στην Αθήνα, το οποίο θα λέγεται... Lohan! «Θα παραχωρήσω ένα μεγάλο ποσοστό στη Λίντσεϊ και η δημοσιότητα που θα αποκτήσει θα πάει σε άλλα επίπεδα. Θα έρχεται συχνά, θα φέρνει φίλους της από το εξωτερικό και πιστεύω ότι θα είναι τρομερή διαφήμιση για το μαγαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα