Τους «χώρισε» το τηλέφωνο

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤους «χώρισε» το τηλέφωνοΤρίτη, Σεπτέμβριος 29, 2015 - 17:40

Υπάρχουν (κάθε είδους) σχέσεις που έχουν διαταραχθεί ή διακοπεί από ένα τηλεφώνημα που δεν έγινε ποτέ. Κάτι που «πάγωσε» την κατάσταση μεταξύ δύο ατόμων.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Υπάρχει, ωστόσο, και μία σχέση η οποία τελείωσε από μία κλήση που έγινε σε κάποιον τρίτο - για να «ζεστάνει» ένα θέμα. Η Πόρτο υποδέχεται απόψε (21.45, OTE Sport 5) την Τσέλσι για τη 2η Αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Τσάμπιονς

Λιγκ, όμως η επιστροφή του κόουτς της αγγλικής ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, στο πρώην «σπίτι» του δεν κρύβει πια τόση ίντριγκα όσο με έναν σημερινό αντίπαλό του και πάντα άσπονδο φίλο του. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συναντήσει τον επί τρία χρόνια τερματοφύλακά του στη Ρεάλ Μαδρίτης, και νέο σταρ της Πόρτο, Ικερ Κασίγιας, ο οποίος θα συμπληρώσει 152 συμμετοχές στη διοργάνωση και θα γίνει ρέκορντμαν όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον πρώην αρχηγό της Μπαρτσελόνα, Τσάβι. Ο τελευταίος, πάντως, είναι η... «πέτρα του σκανδάλου» στη βεντέτα μεταξύ Μουρίνιο και Κασίγιας. Καθώς η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» αποκάλυψε ότι οι δυο τους έπαψαν να λένε μέχρι και «καλημέρα» όταν ο «Μου» έμαθε ότι ο Κασίγιας τηλεφώνησε στον Τσάβι μετά το «clasico» του Απριλίου 2011, για να «γεφυρώσουν» τους καβγάδες του ντέρμπι, που είχε λήξει 1-1. Οπως εξήγησε ο ίδιος ο Τσάβι, «ο Ικερ είναι φίλος μου και με κάλεσε μετά τον αγώνα για να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά στο χορτάρι. Ο Μουρίνιο, όμως, δεν είδε με καλό μάτι αυτή την κίνηση συμφιλίωσης. Γιατί μετά την ήττα του με 5-0 στον πρώτο γύρο στη Βαρκελόνη, έλεγε στους παίκτες του ότι ο μοναδικός τρόπος να μας νικήσει είναι να “κηρύξει πόλεμο” στην Μπαρτσελόνα!». Και όταν ο Μουρίνιο έμαθε πως στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής του Κασίγιας ήταν ο Τσάβι, «έκοψε» κάθε γραμμή επικοινωνίας με τον αρχηγό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα