«Τούμπανο» ετών 45 η Σοφία Βεργκάρα!

16:59 3/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑποκαλυπτική φωτογράφιση για γυναικείο περιοδικό«Τούμπανο» ετών 45 η Σοφία Βεργκάρα! Πέμπτη, Αύγουστος 3, 2017 - 16:59

«Γεννήθηκα με γιγαντιαία στήθη, μου είναι δύσκολο να γυμνάζομαι» αποκαλύπτει η Σοφία Βεργκάρα στη συνέντευξη που συνοδεύει τη γυμνή της φωτογράφιση για το περιοδικό «Women's Health». Καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός της με τα χέρια, η εκρηκτική 45χρονη Βεργκάρα φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της «γυμνής έκδοσης» του περιοδικού, αποκαλύπτοντας πως η γυμναστική δεν είναι το καλύτερό της, λόγω προβλημάτων στα γόνατα, λεπτών οστών και μεγάλου στήθους.

Οπως εξήγησε η ηθοποιός, που συγκαταλέγεται στις πιο σέξι γυναίκες του τηλεοπτικού πλανήτη, τα «γιγαντιαία στήθη» της, όπως τα αποκαλεί, ήταν ήδη μεγάλα στα 13 της και μεγάλωσαν περισσότερο όταν έμεινε έγκυος και απέκτησε τον γιο της. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι θα ήθελε να είναι πιο αθλητική, παραδέχεται πως δεν χρειάζεται κοιλιακούς-φέτες ούτε θέλει να έχει σιλουέτα μοντέλου, γιατί θα χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια.

Οπως εξομολογείται, έχει αποδεχτεί το σώμα και την ηλικία της. «Είμαι 45 ετών. Ακόμη και αν θέλεις, σε αυτή την ηλικία δεν μπορείς να είσαι τέλεια. Σου αρέσει ή όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλαζουμε... Θέλω να δείχνω την ηλικία μου, αλλά να είμαι τέλεια στα πλαίσιά της. Νομίζω ότι, αν είσαι παθιασμένος με το να φαίνεσαι νεότερος, θα τρελαθείς» κατέληξε.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα