Του... Κουτρούλη ο γάμος!

16:25 4/9/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤου... Κουτρούλη ο γάμος!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 4, 2019 - 16:24

❱❱ Εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε δεξίωση στις Σέρρες και δέχτηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη του κέντρου και 50 καλεσμένους

Ξύλο μετά μουσικής σε γάμο που έγινε στις Σέρρες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν δύο ελεγκτές της ΑΑΔΕ πήγαν «ακάλεστοι» στη δεξίωση των νεονύμφων,

σε έναν πολυχώρο στην περιοχή της Κερκίνης, με σκοπό να ελέγξουν τον ιδιοκτήτη, και έπεσαν θύματα ομαδικής επίθεσης από εξαγριωμένο πλήθος!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στη θέα των δύο εφοριακών ο ιδιοκτήτης εξαγριώθηκε και αντέδρασε βίαια, όπως και περίπου 50 άτομα, τα οποία φέρεται ότι ήταν καλεσμένα στη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού που βρισκόταν σε εξέλιξη σε μία από τις αίθουσες.

Όπως κατήγγειλαν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Σερρών, δέχτηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου, ο οποίος προσπάθησε να τους διώξει με τη βία, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Αφού δεν τα κατάφερε, φρόντισε να εξαγριώσει τον κόσμο που περίμενε τον γαμπρό και τη νύφη! Οι χοροί και τα τραγούδια σταμάτησαν και άρχισαν τα γιουχαΐσματα, οι σπρωξιές, οι βρισιές, το φτύσιμο και οι προπηλακισμοί σε βάρος των ελεγκτών.

Οι δύο εφοριακοί αποχώρησαν και πήγαν σε αστυνομικό τμήμα, στο οποίο υπέβαλαν μήνυση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ενωσης Εφοριακών στις Σέρρες Γιώργο Ναυροζίδη, είναι καλά στην υγεία τους, αν και ο ένας πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχε μώλωπες από τα χτυπήματα.

«Οι δύο συνάδελφοι δέχτηκαν επίθεση και προπηλακίστηκαν από τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Ναυροζίδης, αποκαλύπτοντας ότι ορισμένοι από τους θερμόαιμους καλεσμένους συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Ο 44χρονος ιδιοκτήτης του πολυχώρου συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων. Μετά τον έλεγχο τού επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ και το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό για έναν μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα