Του έβγαλαν επίδομα ΑμεΑ λόγω του xxl πέους του!

ΚΟΣΜΟΣΤου έβγαλαν επίδομα ΑμεΑ λόγω του xxl πέους του! Παρασκευή, Δεκέμβριος 22, 2017 - 15:06

❱❱ Μπορεί οι κριτές των ρεκόρ Γκίνες να αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν ως τον άντρα με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο, η κυβέρνηση του Μεξικού όμως αποφάσισε να του χορηγήσει επίδομα ατόμου με ειδικές ανάγκες εξαιτίας του 48 εκατοστών πέους του.

Ο 54χρονος Μεξικανός Ρομπέρτο Εσκιβέλ Καμπρέρα (φωτό) ζει στην πόλη Καστίγιο στο βόρειο Μεξικό από το 2001, όταν απελάθηκε από τις ΗΠΑ επειδή καταδικάστηκε ως επιδειξίας σε περιστατικό που αφορούσε δύο ανήλικες.

Οπως ανέφερε ο ίδιος στο αίτημα για το επίδομα που κατέθεσε, λόγω του μεγέθους του πέους του δεν μπορεί να φορέσει στολή όπως οι υπόλοιποι εργάτες ούτε να γονατίσει ή να τρέξει, με αποτέλεσμα να μην τον προσλαμβάνουν οι εταιρίες. Οι κρατικοί υπάλληλοι έκαναν δεκτό το σκεπτικό του χορηγώντας του επίδομα, το ύψος του οποίου δεν έγινε γνωστό.

Την ίδια ώρα, έτοιμος να του προσφέρει δουλειά είναι, σύμφωνα με τη «Sun», ο ιδιοκτήτης μεγάλης πορνογραφικής ιστοσελίδας, ο οποίος τού ζητάει να ταξιδέψει στην Τσεχία για να γυρίσει χιουμοριστικά πορνογραφικά βίντεο. Ο 54χρονος ωστόσο ονειρεύεται η καριέρα του ως πορνοστάρ να αρχίσει στις ΗΠΑ, όπου θέλει να επιστρέψει.

Εκεί όμως τον περιμένει με... άγριες διαθέσεις ο ηθοποιός Τζόνα Φάλκον, ο οποίος τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να κλέψει το ρεκόρ του μεγαλύτερου πέους που κατέχει ο ίδιος (34,29 εκατοστών). Η αντίδραση του Φάλκον ήρθε μετά την παραδοχή του Καμπρέρα ότι χρησιμοποίησε βάρη για να επιμηκύνει το πέος του και την αποκάλυψη των γιατρών ότι το μεγαλύτερο τμήμα από τα 48 εκατοστά είναι δέρμα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα