Τον ξυλοκόπησε για τις πόρνες

ΚΟΣΜΟΣΤον ξυλοκόπησε για τις πόρνεςΠαρασκευή, Οκτώβριος 20, 2017 - 19:23

❱❱ Ο πρώην σοφέρ του Γουάινστιν αποκαλύπτει τρελά όργια στις Κάννες και κακοποιήσεις

Νέες αποκαλύψεις για την «εκτός έδρας» δράση του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν φέρνει στο φως πρώην σοφέρ του, ο οποίος για ένα διάστημα μετέφερε πόρνες και νεαρές σταρ στο ξενοδοχείο του στις Κάννες, στη διάρκεια του ετήσιου κινηματογραφικού φεστιβάλ, μέχρι που ο διάσημος παραγωγός τον έσπασε στο ξύλο.

Ο Μισέλ Σεμλούλ ανέλαβε τις μετακινήσεις του Γουάινστιν και της συνοδείας του στο γαλλικό θέρετρο το 2008 και για τα επόμενα πέντε χρόνια αποτελούσε τον προσωπικό του σοφέρ κάθε φορά που αυτός επισκεπτόταν το Φεστιβάλ των Καννών. Η συνεργασία τους έληξε άδοξα το 2013, έξω από το Club 55 του Σεν Τροπέ, όταν οι πόρνες που είχε κανονίσει να συναντήσει ο μεγαλοπαραγωγός δεν εμφανίστηκαν για άγνωστο λόγο.

Ο Γουάινστιν ξέσπασε την οργή του πάνω στον Σεμλούλ, χτυπώντας τον τόσο άσχημα που δεν μπόρεσε να επιστρέψει στα καθήκοντά του για τέσσερις ημέρες. Αν και επιχείρησε να καταθέσει αγωγή εναντίον του Γουάινστιν, ο τοπικός εισαγγελέας την απέρριψε.

«Γουρούνι»

«Ακόμα κι έτσι, όμως, σε όλες τις Κάννες οι ντόπιοι τον αποκαλούν “γουρούνι”» ισχυρίζεται ο Σεμλούλ, ο οποίος τώρα γράφει βιβλίο για τη συνεργασία του με τον Γουάινστιν.

«Ενιωθα σαν να μετέφερα αθώα κορίτσια στο στόμα του λύκου. Και δεν μπορούσα να τα προειδοποιήσω» δήλωσε αναφερόμενος στις νεαρές σταρ που μετέφερε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Γουάινστιν, προσθέτοντας ότι συχνά έφευγαν κλαίγοντας από εκεί το επόμενο πρωί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα