Τον «νίκησε» η γυναίκα του

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤον «νίκησε» η γυναίκα τουΠέμπτη, Ιανουάριος 14, 2016 - 17:10

Μία κινέζικη παροιμία επισημαίνει πως «για να καταλάβεις την αγάπη των γονιών σου, πρέπει να μεγαλώσεις τα δικά σου παιδιά».

Ο Γκάρι Λίνεκερ το έκανε με τα τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Ωστόσο, φαίνεται πως... «έκανε τον Κινέζο» στην απαίτηση της δεύτερης συζύγου του, Ντανιέλ, με την οποία χώρισαν επισήμως χθες έπειτα από 6 χρόνια γάμου, λόγω διαφοράς στο θέμα της (νέας) οικογένειας. Ο 55χρονος παλαίμαχος σταρ

των Εβερτον, Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, που κάποτε ξεστόμισε την περίφημη ατάκα «το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο άθλημα στο οποίο αγωνίζονται 22 παίκτες και στο τέλος νικούν οι Γερμανοί!», προφανώς κατάλαβε τελικά πως στον γάμο... «νικούν» οι γυναικείες απαιτήσεις ή η... διάσπαση. Ο νυν σχολιαστής αγώνων και η 36χρονη ηθοποιός και μοντέλο από τη Σκοτία αποφάσισαν να χωρίσουν με συναινετικό διαζύγιο. Αφού η Ντανιέλ, αν και έχει μία 14χρονη κόρη από τον πρώτο της γάμο με τον παλαίμαχο παίκτη της Κόβεντρι, Ανταμ Ουίλις, ήθελε παιδί και με τον Λίνεκερ, ο οποίος όμως -μετά τους 4 γιους από τον γάμο του με τη συμμαθήτριά του Μισέλ- δεν ήθελε να ξαναγίνει πατέρας. Λίνεκερ και Ντανιέλ είχαν παντρευτεί το 2009 με... διήμερο πάρτι στην Ιταλία που είχε κοστίσει 330.000 ευρώ! Ο Λίνεκερ ανέφερε στο twitter πως «περάσαμε οκτώ υπέροχα χρόνια και παραμένουμε φίλοι», αν και ο αδελφός του, Ουέιν, έχει κατηγορήσει την Ντανιέλ για την αποξένωση από τον Γκάρι.

Γ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα