Τον έσφαξαν με 57 μαχαιριές για 100 ευρώ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤον έσφαξαν με 57 μαχαιριές για 100 ευρώΤετάρτη, Αύγουστος 19, 2015 - 17:42

Ενας ανήλικος Βούλγαρος και ο 21χρονος φίλος του πίσω από το άγριο φονικό με θύμα 71χρονο στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης

Ενας 17χρονος Βούλγαρος και ένας 21χρονος ομοεθνής του κατηγορούνται ότι έσφαξαν (για να αρπάξουν 100 ευρώ) τον άνθρωπο που τους άνοιγε στο σπίτι του, καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη μητέρα του ανηλίκου! Η ραγδαία εξέλιξη στην υπόθεση δολοφονίας του 71χρονου στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης μούδιασε την τοπική κοινωνία.

ΑΠΟ

ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
[email protected]

Ο άτυχος Οθων Ανδρουλιδάκης βρέθηκε (από την κόρη του) δολοφονημένος με 57 μαχαιριές (!) μέσα στο σπίτι του, την περασμένη Πέμπτη. Ανδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνέλαβαν τους δύο Βούλγαρους στο Τυμπάκι και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Ο ανήλικος και ο 21χρονος φέρεται ότι παραδέχτηκαν την παρουσία τους στο σπίτι του ηλικιωμένου, ωστόσο ο ένας ρίχνει στον άλλον την ευθύνη για το άγριο φονικό.

Ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης μπήκαν στο σπίτι του από την πίσω πόρτα, που έμενε συνήθως ξεκλείδωτη, προκειμένου να του κλέψουν χρήματα. Από τον θόρυβο που έκαναν, ο μοναχικός 71χρονος ξύπνησε και τους αναγνώρισε. Ετσι, οι δύο νεαροί αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια με ένα μαχαίρι, προφανώς ένας από τους δύο τον τραυμάτισε θανάσιμα, αφού με ιδιαίτερη σκληρότητα του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Τον άφησαν νεκρό στο κρεβάτι του και κατόπιν άρχισαν να ψάχνουν διακριτικά για μετρητά. Μόλις βρήκαν το ποσό των 100 ευρώ, έγιναν «καπνός».

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η κόρη του 71χρονου, που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί του, αποφάσισε να περάσει από το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Οταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του υπέστη σοκ αντικρίζοντας τον πατέρα της νεκρό, σε μια λίμνη αίματος. Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό των δραστών ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό γενετικού υλικού στον τόπο του εγκλήματος. Κατά την προανάκριση συνελήφθη και η 38χρονη μητέρα του 17χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα