Τον έκανε «βούκινο»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΤον έκανε «βούκινο»!Τετάρτη, Σεπτέμβριος 30, 2015 - 18:18

Σε «ροζ» περιπέτειες έμπλεξε ο Εζεκιέλ Λαβέτσι. Λίγες ώρες πριν από την αποψινή αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ουκρανία, ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε... βούκινο σε όλο τον κόσμο.

Το γνωστό μοντέλο από την Αργεντινή Μαριάνα Ντιάρκο δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες του συμπατριώτη της, που τον δείχνει σε ένα ιδιωτικό πάρτι με κατεβασμένο παντελόνι και να χορεύει

(έχοντας τριγύρω του άνδρες) φορώντας άσπρο στρινγκ. «Ακόμη και τώρα που χώρισες δεν έχεις ηρεμήσει. Ακόμη μου στέλνεις φωτογραφίες, Λαβέτσι. Ο σκληρός άνδρας της Αμερικής φορά στρινγκ, κορίτσια» ήταν η λεζάντα που συνόδευε τις «ροζ» φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή που ανάρτησε στο twitter η Ντιάρκο.

Η «καυτή» Λατίνα έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον 30χρονο επιθετικό ότι προσπάθησε να τη χωρίσει από τον τραγουδιστή Ντίπι Μαρτίνες, και προφανώς περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τον... ξεμπροστιάσει. Μέσα ενημέρωσης στην Αργεντινή ανέφεραν ότι ο Λαβέτσι θέλει διακαώς να ρίξει στο κρεβάτι του την Ντιάρκο και την πίεζε να ενδώσει, ωστόσο αυτή ούτε που το συζητάει.

Πάντως, κατά καιρούς, αρκετοί ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική την έχουν πατήσει σαν τον Λαβέτσι. Σε παρόμοια «ροζ» ιστορία υπενθυμίζεται ότι είχε μπλέξει πριν από λίγους μήνες και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από το Μεξικό Αλαν Πουλίδο. Μόνο που, στη δική του περίπτωση, είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο και όχι φωτογραφίες.

Χ. ΔΑΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα