Το «βουνό» των ρεκόρ!

19:10 9/5/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο «βουνό» των ρεκόρ!Τετάρτη, Μάιος 9, 2018 - 19:09

❱❱ Ο Χάφθορ Μπγιόρνσον του «Game of Thrones» κέρδισε όλους τους τίτλους δύναμης στον πλανήτη

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Θεωρείται ο δυνατότερος άνθρωπος στον φανταστικό κόσμο του Γουέστερος, της επικής σειράς «Game of Thrones», κερδίζοντας το παρατσούκλι «Το βουνό» χάρη στο γιγαντόσωμο κορμί του.

Tώρα, ο Χάφθορ Γιούλιους Μπγιόρνσον ανακηρύχθηκε επισήμως ο δυνατότερος άνθρωπος στον πραγματικό κόσμο. Εγινε, μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που κερδίζει την

ίδια χρονιά τους τρεις μεγαλύτερους διαγωνισμούς δύναμης στον πλανήτη.

Ο 29χρονος πρώην μπασκετμπολίστας από την Ισλανδία κέρδισε την Κυριακή τον τίτλο του Δυνατότερου Ανδρα στον Κόσμο (World’s Strongest Man), στον ομώνυμο διαγωνισμό στις Φιλιππίνες. Υστερα από έξι αποτυχημένες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια, όταν κατατάχθηκε δεύτερος ή τρίτος, ο Μπγιόρνσον άφησε στην τρίτη θέση τον τέσσερις φορές πρωταθλητή Μπράιν Σο από τις ΗΠΑ και στη δεύτερη τον Πολωνό Ματέους Κιλιτσκόφσκι. Ο Μπγιόρνσον, με ύψος 2,06 μέτρα και βάρος που ξεπερνά τα 180 κιλά, βγήκε πρώτος σε τρία από τα έξι αγωνίσματα του διαγωνισμού.

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος που κατακτά φέτος σε διαγωνισμούς δύναμης, καθώς έχει ανακηρυχθεί επίσης ο δυνατότερος άνθρωπος της Ευρώπης, ενώ κέρδισε και τον διαγωνισμό Arnold Strongman Classic, που διοργανώνει κάθε χρόνο στο Οχάιο των ΗΠΑ ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Οι άθλοι του Μπγιόρνσον όμως δεν σταματούν εδώ, μια και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ άρσης βάρους, σηκώνοντας με μια κίνηση από το έδαφος 472,19 κιλά! Εχει καταρρίψει, δε, ρεκόρ 1.000 ετών, κερδίζοντας τον τίτλο του Δυνατότερου Βίκινγκ στον Κόσμο, καθώς μετέφερε στους ώμους του για 9,14 μέτρα κορμό δέντρου βάρους 598,75 κιλών.

Keywords
Τυχαία Θέματα