Το ταλέντο του Νικόλαου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο ταλέντο του ΝικόλαουΔευτέρα, Μάρτιος 21, 2016 - 10:57

Εξαιρετικές κριτικές για τα φωτογραφικά καλλιτεχνήματά του, σε έκθεση στην Ντόχα

Η Ελλάδα, τα τοπία και το μοναδικό φως της πρωταγωνίστησαν στις φωτογραφίες του Νικόλαου, τις οποίες παρουσίασε στην έκθεση «Art of tomorrow», που έγινε στην Ντόχα του Κατάρ. Εχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για τα ασπρόμαυρα καλλιτεχνήματα, τα οποία θαύμασαν φαν της

φωτογραφίας και συλλέκτες απ' όλο τον κόσμο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, παρουσίασε κάποια από τα έργα του άνδρα της, τον οποίο στηρίζει στα καλλιτεχνικά του βήματα. «Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη, επειδή η δουλειά του Νικόλαου έτυχε τόσο μεγάλης και ενθουσιώδους ανταπόκρισης στο NYTAFT στην Ντόχα.

Είναι τόσο ευγνώμων που είχε την ευκαιρία να φέρει τις φωτογραφίες του -και μέσα από αυτές τα τοπία της Ελλάδας και το μοναδικό φως της- σε ένα τόσο ποικίλο διεθνές κοινό» έγραψε η Τατιάνα ποζάροντας μπροστά σε μια σειρά φωτογραφιών που τιτλοφορούνται Η2Οrizons.

Ωστόσο και ο ίδιος ο Νικόλαος ευχαρίστησε τη σύζυγό του «για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση». «Νιώθω μεγάλη τιμή, αλλά και ταπεινότητα, για την πρόσκληση που έλαβα να εκθέσω τη δουλειά μου σε ένα γκρουπ ανθρώπων που προκαλούν την έμπνευση» σημείωσε κι εκείνος στο δικό του account του instagram, ενώ το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό μπροστά σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Νικόλαου.

Keywords
Τυχαία Θέματα