Το «Σόι σου» και το «Τατουάζ» νίκησαν το «Survivor»

19:29 6/6/2018 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΤο «Σόι σου» και το «Τατουάζ» νίκησαν το «Survivor»Τετάρτη, Ιούνιος 6, 2018 - 19:28

❱❱ Οι σειρές του Alpha εκθρόνισαν τον... βασιλιά της τηλεθέασης «Survivor»!

Το βράδυ της Δευτέρας το ισχυρό «όπλο» του Σκάι, το οποίος μοιάζει ανίκητο στις μετρήσεις της Nielsen, βρέθηκε πίσω από τις δημοφιλείς σειρές του καναλιού της Κάντζας, σπάζοντας έτσι το σερί της παντοδυναμίας του reality επιβίωσης. Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το «Τατουάζ» με το «Survivor» αναμετρήθηκαν

στήθος με στήθος, με ποσοστά 27,8% και 27,6%, αντίστοιχα.

Ελαφρώς πιο κάτω σε μέσο όρο βρέθηκε η κωμική σειρά «Το σόι σου», με 27,3%. Ωστόσο, η ανατροπή έγινε στο δυναμικό κοινό, το αγαπημένο των διαφημιστών, με «Το σόι σου» να βρίσκεται στην κορυφή (33,6%). Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου συγκέντρωσε στο σύνολό της, στις ηλικίες 18-54, ποσοστό 28,2%, την ώρα που το «Survivor» έφτασε στο 25,4%.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές, στους πέντε μήνες προβολής του reality, το «Τατουάζ» βρέθηκε μια ανάσα πίσω από το «Survivor», αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το ξεπέρασε και με διαφορά, την ίδια ώρα που το «Σόι σου» βρίσκεται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, δικαιώνοντας την απόφαση του Alpha να ποντάρει και φέτος στη μυθοπλασία. Κι όλα αυτά, ενώ στο Αγιο Δομίνικο «Μαχητές» και «Διάσημοι» τρώγονται σαν τα κοκόρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα