Το σχέδιο «ταράτσα» των αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο σχέδιο «ταράτσα» των αντιεξουσιαστών στα ΕξάρχειαΤρίτη, Δεκέμβριος 9, 2014 - 16:50

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚO βίντεο με πρωταγωνιστές δεκάδες αντιεξουσιαστές στις ταράτσες πολυκατοικιών στα Εξάρχεια, απ' όπου έπεφταν βροχή οι βόμβες μολότοφ και τα γκαζάκια προς τους άνδρες των ΜΑΤ στα σοβαρά επεισόδια το βράδυ του Σαββάτου, έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Οι εικόνες προέρχονται από τη θερμική κάμερα του ελικοπτέρου του Σώματος, το οποίο κατέγραψε καρέ καρέ ό,τι συνέβαινε στο «πεδίο μάχης».

Σύμφωνα με πληροφορίες,

οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο των άγνωστων νεαρών, οι οποίοι περιμετρικά των Εξαρχείων και κυρίως σε πολυκατοικίες που «βλέπουν» τις οδούς που οδηγούν στην καρδιά της πλατείας είχαν φροντίσει από νωρίς να βάλουν «στοπ» στις εξώπορτες των πολυκατοικιών, ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση.

Εριξαν τον τοίχο

Ωστόσο έφτασαν στο σημείο ακόμη και να «γκρεμίσουν» τις εισόδους πολυκατοικιών, ενώ σε μία περίπτωση έσπασαν την πόρτα (και μέρος του τοίχου) που οδηγούσε στην ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Σολωμού. Παράλληλα είχαν ρίξει λάδια, γράσο και... καρφιά (τρίκαρφα) στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία, με αποτέλεσμα να ανατραπούν πολλές μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ.

Keywords
Τυχαία Θέματα