Το 'ριξε στο διάβασμα η Μακρυπούλια

SHOWBIZΕνημερώνεται για τις νέες εκδόσεις παρέα με τους κολλητούς της Θανάση Αλευρά και Γιώργο ΔάσκαλοΤο 'ριξε στο διάβασμα η ΜακρυπούλιαΠέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2019 - 18:19

❱❱ Στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο η Μακρυπούλια

Πριν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά το ’ριξε στο διάβασμα! 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο να ενημερώνεται για τις νέες εκδόσεις παρέα με τους κολλητούς της Θανάση Αλευρά και Γιώργο

Δάσκαλο.

Ντυμένη καλοκαιρινά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αλλά πάντα εντυπωσιακά όμορφη, η παρουσιάστρια έκανε τις αγορές της κι έφυγε από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολλές σακούλες στα χέρια.

Η παρέα των τριών φαίνεται πως απόλαυσε τη βόλτα (αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους στον φακό) ανάμεσα στα περίπτερα που είχαν στηθεί στον χώρο του Ζαππείου για 48η χρονιά, καθώς φέτος είχε ένα έξτρα ενδιαφέρον για εκείνους.

Η έκθεση, που ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες μέρες, ήταν αφιερωμένη στη λογοτεχνία που εμπνέει και πρωταγωνιστεί στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στη μουσική σκηνή, τομείς που ενδιαφέρουν τόσο τη Μακρυπούλια όσο και τον Αλευρά, αλλά -γιατί όχι;- και τον δημοσιογράφο Γιώργο Δάσκαλο.

Σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», το φετινό φεστιβάλ περιελάμβανε πλούσιες διαδραστικές συζητήσεις και ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια και θεατρικά δρώμενα.

Στο μεταξύ, η Ζέτα έχει αρχίσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του «Rouk Zouk», που παρουσιάζει καθημερινά από τον ΑΝΤ1, ενώ βρίσκεται και σε πρόβες για την παρουσίαση του «Final 4» που έρχεται στο ίδιο κανάλι και όπου θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος θα είναι κριτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μακρυπούλια,makrypoulia