Το προαύλιο της Βουλής γέμισε με «CSI ντετέκτιβ» και «τσιλιαδόρους»

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ • Από τη Βίβιαν ΜπενέκουΤο προαύλιο της Βουλής γέμισε με «CSI ντετέκτιβ» και «τσιλιαδόρους»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 14, 2017 - 17:18

❱❱ Η αποστολή που έχουν για... ύποπτες κινήσεις και οι αστυνομικίνες με την πολιτική περιβολή

«Τσιλιαδόρους» απέκτησε η Βουλή. Μια ομάδα από αστυνομικούς στο Κοινοβούλιο πήρε εντολή να επιτηρεί και να παρατηρεί το προαύλιο!

Οι εν λόγω

ένστολοι στήνονται σε διάφορα σημεία της Βουλής έχοντας ως «αποστολή» να παρατηρούν «ύποπτες κινήσεις» πέριξ του κτιρίου, του προαυλίου και των δρόμων από το Κοινοβούλιο. Μεταξύ των «CSI ντετέκτιβ» όμως βρίσκονται και αστυνομικίνες, που μάλλον θα κάνουν καλύτερη δουλειά, καθώς φορούν πολιτικά (και τι... πολιτικά), με αποτέλεσμα να περνούν απαρατήρητες.

Γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι στη βάρδιά τους ξεροσταλιάζουν, κι ευτυχώς που οι περισσότεροι είναι τριαντάρηδες και έχουν ακόμα τα κουράγια.

Ποιος ξέρει γιατί ακριβώς ανησυχεί ο πρόεδρος Βούτσης. Μήπως, άραγε, θέλει να... προλάβει τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του Ρουβίκωνα;

----

Νέο μέλος στην οικογένεια του Νίκου Αναστασιάδη

❱❱ Οταν οι πρόεδροι είναι ευαίσθητοι... Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης έχασε πριν από αρκετό καιρό τον αγαπημένο του σκύλο, τον Λίο, τον οποίο γνώριζε σχεδόν όλη η Κύπρος. Αυτό κόστισε πολύ στον πρόεδρο τότε, αλλά τώρα γύρισε σελίδα και ένα νέο μέλος μπήκε στην οικογένειά του. Βλέπετε, ο Φριντ είχε την τύχη να αρέσει στον Κύπριο Πρόεδρο:

«Μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο μου αποφάσισα να προχωρήσω στην υιοθεσία του μικρού Φριντ. Τα καταφύγια είναι γεμάτα από ψυχούλες που έχουν ανάγκη να πάρουν αλλά και να δώσουν αγάπη, και παρακινώ όλες τις οικογένειες να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου» λέει ο Νίκος Αναστασιάδης, δείχνοντάς μας τη γλυκιά πλευρά του και τις προεδρικές αδυναμίες του.

Οι δικοί μας πολιτικοί απέχουν πολύ από τέτοιες μοντέρνες συμπεριφορές, δυστυχώς.

----

Φλερτάρει με τον... Κυριάκο

❱❱ Η Κατερίνα Μάρκου μάλλον πήρε τις τελικές αποφάσεις της. Αφού περιπλανήθηκε λιγάκι, ύστερα το σκέφθηκε και το ξανασκέφθηκε, αποφάσισε να πάει... Κυριάκο. Τουλάχιστον αυτό υποθέτουμε από την προχθεσινή παρουσία της στην εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μουσικής. Η Κατερίνα έδωσε το «παρών» και τράβηξε τα βλέμματα. Το φλερτ με τη Ν.Δ., ως φαίνεται, αποκτά έδαφος, αν και οι Θεσσαλονικείς δεν το καλοβλέπουν.

----

Χαριεντισμοί Ψινάκη

❱❱ «Ερωτα» με τον Σκουρλέτη απέκτησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Εμφανίστηκε ως σταρ να χαριεντίζεται με συριζαίους υπουργούς πρώτης γραμμής στη ΔΕΘ.

Ετσι λοιπόν δήλωσε ενθουσιασμένος με τον Πάνο Σκουρλέτη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Σκουρλέτης μέσα σε μισή ώρα που κράτησε η επίσκεψή μου στο υπουργείο του μου έχωσε 100.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές, 1.500.000 ευρώ, για να ξεμπλέξω από κάτι θεματάκια, ώστε να μπορέσω να φτιάξω τα πρώτα κινηματογραφικά studios στην Ελλάδα...»

Δηλαδή, και σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου, «λεφτά υπάρχουν», μόνο που είναι για κολλητούς, άλλοι δήμαρχοι μη σας πω τι παίρνουν όταν επισκέπτονται τον Σκουρλέτη!

----

! Βρήκαν τα αποτυπώματα του διαρρήκτη που μπήκε στο ιατρείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, και τώρα αναζητούν τον δράστη. Τουλάχιστον αυτό μας είπε ο βουλευτής, που ήταν χθες στη Βουλή και έπινε το καφεδάκι του. Τα αποτυπώματα ήταν πάνω στα τζάμια του μπαλκονιού από όπου μπήκε ο διαρρήκτης.

Ως γνωστόν, την περασμένη Κυριακή το ιατρείο του βουλευτή στο Ηράκλειο βρέθηκε παραβιασμένο, χωρίς όμως να λείπει κάτι από τα ιατρικά μηχανήματα, ενώ χρήματα δεν υπήρχαν για να κλαπούν. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι μόλις το προηγούμενο βράδυ θύμα κλοπής στο σπίτι της έπεσε και η ιδιαίτερα του γραφείου του Ειρήνη Ξυλούρη. Από τη συνεργάτιδά του άγνωστοι κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά. Τυχαίο; Μπορεί. Μάλλον τον έβαλαν... στο μάτι τον Γιάννη!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα