Το πιστό σκυλί του Σόιμπλε, το γαϊδούρι και η κότα λειράτη του... Κοινοβουλίου

ΚΟΣΜΟΣΟσα παίρνει ο άνεμος Το πιστό σκυλί του Σόιμπλε, το γαϊδούρι και η κότα λειράτη του... Κοινοβουλίου Παρασκευή, Δεκέμβριος 16, 2016 - 19:32

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Απίστευτη κόντρα και χαρακτηρισμοί πεζοδρομίου χθες στην Ολομέλεια

Οι σεναριογράφοι των επιθεωρήσεων ξεροσταλιάζουν στα θεωρεία της Βουλής για να... κλέβουν ατάκες. «Παλιοψεύτη, Κρητίκαρε, αρχιγαϊδούρι, κότα λειράτη - πιστό σκυλί του Σόιμπλε...

και ούτω καθεξής» ακούστηκαν πάλι χθες στην Ολομέλεια, κάνοντας κοινώς ρόμπα το Κοινοβούλιο.

Οι δύο «macho» άνδρες της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, είχαν άγρια κόντρα, ανταλλάσσοντας βαρείς χαρακτηρισμούς.

Πολάκης: Πώς κοιμάσαι τα βράδια; Βαστούν εσένα και τη γυναίκα σου γιατί διορίζατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Γεωργιάδης: Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου, δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία, ρε απατεώνα, παλιοψεύταρε, γαϊδούρι. Ή θα φέρεις τα χαρτάκια ή θα γίνει της Κρήτης. Είσαι κότα λειράτη.

Οι Ολομέλειες είναι θεατρικές παραστάσεις που κόβουν πολλά εισιτήρια...

Ανατριχίλες στο twitter

Αγρίεψε ο Παύλος Πολάκης προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Του έγραψε ένα σχόλιο-φωτιά στο twitter, τόσο που φοβάμαι μήπως χθες δεν κοιμήθηκε από τον φόβο του ο Γερμανός υπουργός.
«... Και συ, Σόιμπλε, τράβα κι άλλο το σκοινί... Ο Δεκέμβριος του 2016 ΔΕΝ είναι Ιούλης του 2015...» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης σε ένα κρεσέντο αποκάλυψης. Τρομερό... Αφού κι εγώ που το διάβασα ανατρίχιασα!

Ούτε στις Απόκριες

Δεν μπορείς να διακρίνεις τους βουλευτές από τους εργάτες. Τόση στολή, ούτε στις Απόκριες... Οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής και Ανδρέας Κατσανιώτης επισκέφτηκαν τα έργα που γίνονται στην Ολυμπία Οδό, στη σήραγγα της Παναγοπούλας, και το... τερμάτισαν! Φυσικά, οι κανόνες προστασίας επιβάλλουν στολή, αλλά όλο το πακέτο; Κι αυτά τα καπέλα που φόρεσαν μοιάζουν με ανάποδα γιο-γιό! Στον δρόμο προς την εξουσία με γιογιό;

Ο μπρουτάλ και ο «σον-σον»

Τι είδε ο Βαγγέλης στο Παρίσι; Μα, φυσικά, τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, στη διάρκεια του επίσημου δείπνου προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Elysée. Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική της διαφορετικότητας των δύο εθνών: ο «σον-σον» Γάλλος με τα γυαλάκια του και ο μουστακαλής, μπρουτάλ Ελληνας.
Ο Ολάντ, λοιπόν, συνεχάρη, λέει, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εθνική στάση που τήρησε στη διάρκεια της θητείας του στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, κρατώντας τη χώρα στο ευρώ.
Κι αυτός ο Γάλλος πρόεδρος... τώρα το θυμήθηκε αυτό; Ενα τηλεφωνηματάκι δεν μπορούσε να κάνει, όταν ο Βαγγέλης προσπαθούσε; Τι, έτσι, παρεμπιπτόντως;

Η φωτογραφία της Μαριέττας που έγινε κάρτα

Η Μαριέττα Γιαννάκου στόλισε το χριστουγεννιάτικο δένδρο με την αγαπημένη κόρη της, φωτογραφήθηκαν πλάι του και η φωτογραφία έγινε μια θαυμάσια γιορτινή κάρτα.
Η πρώην υπουργός αποχαιρετά το 2016 και τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας που της επιφύλασσε και υποδέχεται το 2017 με νέα όνειρα για το μέλλον.

Η κόρη της Ζωή-Ηλέκτρα που επιμελήθηκε τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δένδρου φρόντισε να φτιαχτεί αυτή η ηλεκτρονική κάρτα ευχών, που πήγε σε όλους τους φίλους της Μαριέττας και της 24χρονης Ζωής, η οποία είναι βρεφονηπιοκόμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα