Το μοντέλο που κάποτε «υπέφερε» από ντροπή

16:03 5/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο μοντέλο που κάποτε «υπέφερε» από ντροπήΠέμπτη, Ιούνιος 5, 2014 - 16:01

Αυτή η κοπέλα που κοιτάζει με τόση αυτοπεποίθηση τον φακό, νιώθοντας εμφανώς άνετα με τα εσώρουχά της, πώς θα ήταν άραγε όταν ήταν παιδί; Η απάντηση μάλλον είναι εύκολη: θα ήταν ένα πολύ κοινωνικό κορίτσι, με πολλούς φίλους και δημοφιλές στο σχολείο του. Κι όμως, η απάντηση είναι εντελώς λανθασμένη.


Η Χάνα Ριτς κάνει καριέρα μοντέλου εσωρούχων, κάτι που δεν θα μπορούσε καν να διανοηθεί όταν ήταν μικρή. Οπως λέει, ήταν τόσο ντροπαλή ώστε πάθαινε κρίσεις πανικού όποτε έβγαινε από το σπίτι της ή συναντούσε ανθρώπους που δεν τους γνώριζε από πριν. Σιχαινόταν να την κοιτάζουν, αν και -όπως λέει σήμερα- τώρα πια κατανοεί τους λόγους που τα ανδρικά βλέμματα έπεφταν πάνω της. Νύχτες ολόκληρες έμενε άυπνη με τη σκέψη και μόνο ότι την επόμενη μέρα θα έπρεπε να πάει με συγκοινωνία στη δουλειά της, ενώ η παραμικρή παρατήρηση ή επισήμανση την έκανε να ξεσπά σε γοερό κλάμα.


Η νευρικότητα που της προκαλούσε καθετί νέο ανάγκασε τους δικούς της να ζητήσουν βοήθεια, την οποία τελικά βρήκαν όχι μέσω φαρμάκων, αλλά μέσω ύπνωσης. Κάτι που πραγματικά τη βοήθησε όχι μόνο να ξεπεράσει τους φόβους της, αλλά και να μπει δυναμικά στον χώρο του modeling, διεκδικώντας με αξιώσεις πλέον μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία μοντέλα της Βρετανίας. Και αφού πια δεν φοβάται τίποτα, μπορεί να κάνει όνειρα ακόμα και για διεθνή καριέρα.
Η δουλειά αυτή τής άρεσε από την παιδική της ηλικία, όταν στα επτά της χρόνια έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς. Αν και διακρίθηκε, δεν πίστεψε πως μπορούσε να τα καταφέρει. Οσο μεγάλωνε τόσο πλήθαιναν οι ανασφάλειές της, οπότε λίγο έλειψε να τα παρατήσει. Τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της. Τα κατάφερε και σήμερα είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα