Το κέρατο δίχως τέλος διέλυσε τον γάμο της «εκρηκτικής» Cardi B

H Cardi B έβαλε τέλος στον γάμο της με τον ράπερ Offset έπειτα από τρία χρόνια, αφού παραδέχθηκε ότι η σχέση «είχε πολύ δράμα» εξαιτίας «των απιστιών χρόνων». Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο γάμος τους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Elle» για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Η συνέντευξη είχε δοθεί προφανώς νωρίτερα, ενώ την περασμένη Τρίτη κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου. «Υπήρχαν πάντα φήμες για μένα και τον άνδρα μου, και νιώθω ότι ο κόσμος διακινούσε τις φήμες επειδή ήθελε να στενοχωρηθώ. Ξέρω ότι η σχέση μου είχε πολύ δράμα.

Αλλά υπάρχει πολλή αγάπη, υπάρχει πολύ πάθος, υπάρχει πολλή εμπιστοσύνη, μια μεγάλη φιλία. Είμαστε πάντα μαζί ενάντια σε όλους» δηλώνει η τραγουδίστρια στο περιοδικό.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η «Sun», το διαζύγιο δεν είναι συναινετικό. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2017, έχει μία κόρη, την Κουλτούρ, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2018. Ο Offset, ο οποίος έχει άλλα τρία παιδιά, έχει υπάρξει άπιστος, ενώ η Cardi B παραδέχθηκε τον Ιανουάριο του 2018 ότι ο σύζυγός της είχε πράγματι εμπλοκή σε ροζ βίντεο με άλλη γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Cardi B,