Το καγκουρό «Ράμπο» που σκορπάει τρόμο!

16:22 8/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤο καγκουρό «Ράμπο» που σκορπάει τρόμο!Δευτέρα, Ιούνιος 8, 2015 - 16:21

Σαν να παίρνουν στεροειδή είναι ολοένα και περισσότερα καγκουρό στην Αυστραλία. Μετά τον Ντέιβ, το τεράστιο μαρσιποφόρο που με τη θηριώδη όψη του προκαλεί πανικό σε προάστιο του Μπρισμπέιν, γνωρίστε τον Ρότζερ, ο οποίος με ύψος δύο μέτρα και βάρος 89 κιλά έχει τόση δύναμη, ώστε λυγίζει τσίγκινο κουβά για πλάκα.

Το θεόρατο κόκκινο καγκουρό, που ζει στο καταφύγιο μαρσιποφόρων του Alice Springs, σύμφωνα με τον υπεύθυνο Κρις Μπαρνς, είναι ειδικά εκπαιδευμένο στη μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να βγάλει νοκ

άουτ έως και να στείλει στον άλλο κόσμο τον αντίπαλό του με μία μόνο κλοτσιά του.

Καθημερινή άσκηση

«Το καθημερινό πρόγραμμα άσκησής του περιλαμβάνει kick boxing και κυνήγι της ανθρώπινης "μαμάς" του, δηλαδή εμένα» δηλώνει ο Μπαρνς που προειδοποιεί: «Μην τα βάζετε με ένα "μεγάλο κόκκινο", θα σας ξεκοιλιάσει στην καλύτερη των περιπτώσεων»! Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο εκπαιδευτής προσθέτει ότι ο Ρότζερ δεν έχει δείξει ακόμη τι μπορεί να κάνει, καθώς είναι μόλις εννέα ετών, οπότε έχει και άλλο περιθώριο ανάπτυξης.

Σίγουρα πάντως απέχει ήδη πολύ από το μωρό που βρήκε ο Μπαρνς, το 2006, δίπλα στη μητέρα του που είχε σκοτωθεί από κάποιο αυτοκίνητο. Ο Ρότζερ διατηρεί κάτι από την τρυφερότητα εκείνης της εποχής, αφού το καγκουρό παίζει ακόμη μετά χαράς με τα λαγουδάκια που του στέλνουν θαυμαστές του ως δώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα