Το fb «κατέβασε» φωτογραφία Κύπριας ηθοποιού, που θήλαζε δημόσια τον γιο της

SHOWBIZΤο fb «κατέβασε» φωτογραφία Κύπριας ηθοποιού, που θήλαζε δημόσια τον γιο τηςΤετάρτη, Ιούλιος 19, 2017 - 10:13

Η υποκρισία φαίνεται ότι περισσεύει! Φωτογραφία που δείχνει την Κύπρια ηθοποιό και παρουσιάστρια Μέλανη Στέλιου να θηλάζει τον γιο της προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους χρήστες του facebook, που δυστυχώς σοκαρίστηκαν απ' αυτή την απόλυτα φυσιολογική και καθόλου προκλητική εικόνα, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να προβούν σε αναφορά!

Eτσι, λοιπόν, το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το

οποίο -τι ειρωνεία!- έχει δεδηλωμένη πολιτική υπέρ του θηλασμού και επιτρέπει τις φωτογραφίες γυναικών που θηλάζουν, «κατέβασε» την εν λόγω φωτογραφία, προκαλώντας ντόμινο αντιδράσεων, καθώς τόσο η ίδια η Μέλανη όσο και άλλες γυναίκες υπερασπίστηκαν διαδικτυακά το δικαίωμά τους στον δημόσιο θηλασμό των παιδιών τους.

«Υποκρισία»

«Καλοκαιράκι, καύσωνας... κι ενώ μισόγυμνοι κυκλοφορούμε στις παραλίες, το facebook αποφάσισε να μπλοκάρει post της Μέλανης Στέλιου με σκέψεις για τον δημόσιο θηλασμό του μωρού της και τις επικρίσεις που ακούν μητέρες, οι οποίες κάνουν το αυτονόητο, θηλάζουν δηλαδή το παιδί τους, όποτε αυτό το έχει ανάγκη. Κάποιος θεώρησε πως οι φωτογραφίες αυτές προσβάλλουν. Η υποκρισία και ο πουριτανισμός καλά κρατούν. Το γυναικείο στήθος αποδεκτό μόνο προς τέρψιν ενηλίκων... ΝΤΡΟΠΗ!» έγραψε μια μητέρα, ενώ και ο υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, με ανάρτησή του στο twitter, τοποθετήθηκε υπέρ του δημόσιου θηλασμού.

«Ντρεπόμαστε για μητέρες που θηλάζουν, αντί για την πολιτιστική μας ανυποληψία. Στο ερώτημα “Δύση ή Ανατολή”, πολλοί σπεύδουν έμπρακτα στο δεύτερο» σχολίασε.

Η επίμαχη φωτογραφία ανέβηκε από την ηθοποιό το απόγευμα της Κυριακής και τη δείχνει να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της δημόσια, αλλά διακριτικά, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το fb «κατέβασε» φωτογραφία Κύπριας ηθοποιού, που θήλαζε δημόσια τον γιο της

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα