Το έπαιζε μεντιουμ και πήγε να αποπλανήσει 14χρονη

ΚΟΣΜΟΣΤο έπαιζε μεντιουμ και πήγε να αποπλανήσει 14χρονηΠέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019 - 20:05

❱❱ Ινδός που συστήθηκε ως μάντης κατηγορείται ότι προσπάθησε να δελεάσει 14χρονη με δωρεάν προβλέψεις για τη μοίρα της και το ριζικό της, προκειμένου να παραδοθεί στις σεξουαλικές ορέξεις του

Ο 31χρονος Αρτζούν Μουνιγιάπα φέρεται ότι την πλησίασε και της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα σε κατάστημα στο Λίβερπουλ του δυτικού Σίδνεϊ την περασμένη Κυριακή.

Αν και η αστυνομία ειδοποιήθηκε εγκαίρως, ο μάντης δεν συνελήφθη αμέσως επειδή το κορίτσι δεν είχε καταθέσει επισήμως.

Τελικά, συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ το βράδυ της Δευτέρας ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Σιγκαπούρη.

Οι αναρτήσεις

Ο Ινδός, που δουλεύει σ' ένα κέντρο αστρολογίας του Λίβερπουλ, αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες με τη βοήθεια διερμηνέων, δεν ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

O άνδρας, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο facebook, όπως φαίνεται από το προφίλ του, έχει αναρτήσει φωτογραφίες μικρών παιδιών, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν είναι δικά του.

Ηδη κάτω από κάθε ανάρτησή του χρήστες αναφέρουν την κατηγορία που αντιμετωπίζει, ενώ σε μια φωτογραφία του ο χρήστης Emrah Hakki καταγγέλλει ότι το θύμα του ήταν αδελφή του και ότι ψάχνει να τον βρει...

Keywords
Τυχαία Θέματα