Το Ε TV απέλυσε την Ελενα

TV GOSSIPΛίγο καιρό μετά τον άγριο καβγά on air με τη Δέσποινα ΚαμπούρηΤο Ε TV απέλυσε την ΕλεναΤρίτη, Μάιος 12, 2015 - 16:03

Μια απόλυση, την οποία έμαθε μέσα από τα sites (!), και μια παραίτηση λόγω της χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής κρύβονται αντίστοιχα πίσω από την απομάκρυνση της Ελενας Παπαβασιλείου και της Σοφίας Βογιατζάκη από το κανάλι Ε και τις «Γυναίκες».

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Espresso», η Παπαβασιλείου ενημερώθηκε πως απολύεται -εντελώς άκομψα-

το πρωί της Δευτέρας από τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο (!), ενώ επισήμως της ανακοινώθηκε λίγες ώρες αργότερα από τη διευθύντρια Ψυχαγωγικού Προγράμματος του σταθμού Ράνια Ματαφιά. Η κυρία Ματαφιά τής ζήτησε να κάνουν ένα ραντεβού λίγο πριν αρχίσει να κάνει το μακιγιάζ της για να εμφανιστεί στην εκπομπή. Τότε της ανακοίνωσε την απόλυσή της, με αφορμή τις περικοπές στο μπάτζετ και την αλλαγή θεματολογίας, με στόχο όμως μια περαιτέρω συνεργασία τους σε άλλη εκπομπή στο μέλλον.

Μέχρι και η Δέσποινα Καμπούρη έπεσε από τα σύννεφα on air, όταν ενημερώθηκε πως οι «Γυναίκες» έμειναν... μισές, αφού πλέον παρουσιάστριες είναι εκείνη και η Νόνη Δούνια. Η συγκίνηση της δημοσιογράφου ήταν μεγάλη, παρά τον τηλεοπτικό καβγά της με την Ελενα Παπαβασιλείου, που είχε «παγώσει» τις σχέσεις τους.

Πρόχειρες παραγωγές

Η Σοφία Βογιατζάκη, από την άλλη, πρόλαβε τις εξελίξεις, αφού προτίμησε το θέατρο από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωνε η εκπομπή σε ένα κανάλι που έχει γεμίσει το πρόγραμμά του με πρόχειρες παραγωγές! Είχε ενημερώσει τη διοίκηση του σταθμού από την προηγουμένη εβδομάδα πως επιθυμεί να σταματήσει τη συνεργασία τους, καθώς δεν ήταν εφικτό να συνδυάσει εκπομπή και πολύωρες θεατρικές πρόβες. Οπως λέει στην «Espresso», στη δική της περίπτωση δεν ήταν απομάκρυνση αλλά παραίτηση.

«Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο απομακρύνθηκε η Ελενα Παπαβασιλείου, όμως όσον αφορά εμένα δεν γινόταν να αφήσω μια τόσο σπουδαία θεατρική πρόταση που μου έγινε από τη Βάσια Παναγοπούλου και να συνεχίσω σε μια εκπομπή με τόσο χαμηλά νούμερα. Οι πολύωρες πρόβες δεν μου άφηναν χρόνο, καθώς η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου» λέει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Δεν ξέρω αν είχαν σκοπό να με απομακρύνουν έτσι κι αλλιώς ή ήταν απλώς μια σύμπτωση η αποχώρησή μου. Μάλλον ήταν για το καλό όλων μας».

Η Σοφία Βιογιατζάκη θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τσακ μπαμ» των Ray Cooney και John Chapman, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, που θα ανεβεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στο θέατρο Χυτήριο. Παίζουν ακόμη οι Αβα Γαλανοπούλου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Τάσος Γιαννόπουλος και Αργύρης Αγγέλου.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Αναζητήσεις
etv meteorologoi , ο καιρος με την ελενα etv
Τυχαία Θέματα