Το διαζύγιο του αιώνα!

17:54 8/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑμπράμοβιτς - Ζούκοβα χώρισαν έπειτα από εννέα χρόνια Το διαζύγιο του αιώνα!Τρίτη, Αύγουστος 8, 2017 - 17:53

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια... Για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και την Ντάσα Ζούκοβα αποδείχθηκαν αρκετά, προκειμένου να πάρουν μια μεγάλη και δύσκολη απόφαση.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι και η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα του πετρελαίου Αλεξάντερ Ζούκοφ δεν είναι πια μαζί! Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με μια κοινή και λιτή επίσημη ανακοίνωση, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη φορά που ο Αμπράμοβιτς

εμφανίστηκε δίχως τη Ζούκοβα στο πλευρό του σε μια εκδήλωση στην Αγία Πετρούπολη.

Με την 36χρονη γνωρίστηκε το 2005, ενώ ο Ρώσος ήταν παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του Ιρίνα Μαλαντίνα. Παντρεύτηκαν κρυφά το 2008, με την είδηση να γίνεται γνωστή έξι χρόνια αργότερα!

Ανακοίνωσαν ότι ο χωρισμός ήταν φιλικός και η απόφασή τους δύσκολη, ωστόσο «θα παραμείνουμε στενοί φίλοι, γονείς και συνεταίροι στα πλάνα που είχαμε αναπτύξει μαζί. Παραμένουμε δεσμευμένοι να μεγαλώσουμε μαζί τα παιδιά μας».

Αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Παντρεύτηκε την Ολγκα Γιουρένβα Λισόβα το 1987, με το ζευγάρι να χωρίζει το 1990. Εναν χρόνο αργότερα ήταν η σειρά της Ιρίνα Βιατσεσλάβοβνα Μαλαντίνα, με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά. Η ένωσή τους κράτησε για 16 χρόνια και η ολοκλήρωσή της κόστισε στον μεγιστάνα, Νο 139 στη λίστα του «Φορμπς», έναν διακανονισμό που έφτασε τα 165.000.000 ευρώ!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα