Το διαμέρισμα της ακολασίας!

15:18 4/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ «ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΣΕ ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ»Το διαμέρισμα της ακολασίας!Πέμπτη, Απρίλιος 4, 2019 - 15:17

❱❱ Ο μάγος Ντέιβιντ Μπλέιν κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις • Το περιστατικό στο διαμέρισμά του και η καταγγελία καλλονής ότι τη νάρκωσε και μετά τη βίασε

Mπελάδες για τον διάσημο μάγο Ντέιβιντ Μπλέιν, ο οποίος κατηγορείται για sexουαλικές επιθέσεις στο διαμέρισμά του, στο Μανχάταν! Μάλιστα, μία εκ των γυναικών που τον κατηγορεί ισχυρίζεται ότι την υπνώτισε για να του κάνει στοματικό sex!

Ο 46χρονος αυτοαποκαλούμενος «μάγος αντοχής», ο οποίος είχε γίνει παγκοσμίως

διάσημος το 2003, όταν έμεινε κλεισμένος επί 44 μέρες σε ένα διάφανο κουβούκλιο που ήταν κρεμασμένο πάνω από τον Τάμεση, διαψεύδει τις κατηγορίες σε βάρος του, λέγοντας ωστόσο ότι θα συνεργαστεί με την αστυνομία.

Διεξαγωγή έρευνας

Οι Αρχές της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα ότι ο Μπλέιν βρίσκεται υπό έρευνα και, σύμφωνα με δημοσίευμα του Daily Beast, έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις από δύο γυναίκες. Ο ίδιος, πάντως, είχε αρνηθεί κατά το παρελθόν να σχολιάσει τις καταγγελίες σε βάρος του, λέγοντας ότι οι Αρχές δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του για κανέναν λόγο.

Ενα από τα δύο φερόμενα ως θύματά του είχε υποβάλει την καταγγελία του πέρυσι, ενώ το άλλο μόλις την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η «New York Post», η μία γυναίκα κατήγγειλε ότι ο Μπλέιν την υπνώτισε το 1997 στο διαμέρισμά του, στο Μανχάταν, ωθώντας τη να του κάνει στοματικό sex, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει παρέλθει ο χρόνος άσκησης δίωξης για το εν λόγω αδίκημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τον είχε κατηγορήσει για βιασμό ένα μοντέλο από τη Βρετανία. Η Σκότλαντ Γιαρντ είχε αρχίσει έρευνα σε βάρος του το φθινόπωρο, μετά την επίσημη κατάθεση καταγγελίας της Νατάσα Πράις ότι τη νάρκωσε και τη βίασε σε κατοικία της περιοχής Τσέλσι του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2004.

Τα δημοσιεύματα για τις τελευταίες καταγγελίες σε βάρος του, πάντως, έκαναν την εμφάνισή τους λίγες μέρες αφότου άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την καλοκαιρινή περιοδεία του στη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα