Το DNA πρόδωσε τον Γεωργιανό δολοφόνο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο DNA πρόδωσε τον Γεωργιανό δολοφόνοΔευτέρα, Φεβρουάριος 29, 2016 - 11:08

Ο 34χρονος είχε εισβάλει μαζί με δύο συνεργούς του στις αρχές Φεβρουαρίου στο σπίτι της 59χρονης στον Πειραιά

Τα δακτυλικά αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που είχε αφήσει πίσω του ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 59χρονης συζύγου πρώην αστυνομικού μέσα στο σπίτι της σε περιοχή του Πειραιά, τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου, πρόδωσαν την ταυτότητά του. Πρόκειται για έναν 34χρονο από τη Γεωργία, ο οποίος συνελήφθη για... διάρρηξη αυτοκινήτου!

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε από μια περιπολία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που είδε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης τον αλλοδαπό να προσπαθεί να διαρρήξει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο σε περιοχή του Πειραιά. Αμέσως ακινητοποίησαν τον άγνωστο -τότε- δράστη και τον προσήγαγαν στο τοπικό τμήμα, όπου διαπιστώθηκε η ταυτότητά του.
Ομως, από τη σύγκριση των αποτυπωμάτων και του DNA που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος Γεωργιανός ήταν αυτός που είχε αφήσει τα αποτυπώματά του στο διαμέρισμα της 59χρονης. Κατά την ανάκρισή του, ο 34χρονος ομολόγησε τη δολοφονία και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η άτυχη γυναίκα έβαλε τις φωνές κι έτσι της έκλεισε το στόμα με το χέρι του, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία!

Το έγκλημα είχε γίνει όταν η 59χρονη επέστρεψε από διασκέδαση μαζί με τον σύζυγό της και ανέβηκε πρώτη στο διαμέρισμά τους. Στην πόρτα ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους, οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα. Οταν ανέβηκε στο διαμέρισμα ο σύζυγός της, οι κακοποιοί τον ακινητοποίησαν και τον κλείδωσαν μόνο του σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.

Οι κουκουλοφόροι άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και διέφυγαν ανενόχλητοι. Οταν ο πρώην αστυνομικός κατάφερε να απελευθερωθεί, αντιλήφθηκε με τρόμο ότι η γυναίκα του, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ήταν νεκρή. Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης 59χρονης, ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία, λόγω της απόφραξης των αναπνευστικών οδών. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ερεύνησαν το διαμέρισμα, κατάφεραν να ανακαλύψουν τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό των δραστών και αναζητούν τους συνεργούς του Γεωργιανού.

Η Espresso weekend (το Σαββατοκύριακο 05-06/03) παρουσιάζει:
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΩΤΟ
Τα μεγαλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού σε μία διπλή κασετίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα