Τίτλοι τέλους στη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την καλλονή από τη Λευκορωσία Assya Shirokova

20:30 4/8/2020 - Πηγή: Espresso

«Αυτός ο έρωτας κοιμήθηκε νωρίς» λέει ένα διαχρονικό τραγούδι των Πυξ-Λαξ, το οποίο φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Μάριου Πρίαμου και του μοντέλου από τη Λευκορωσία Assya Shirokova.

Ήταν κάπου στις αρχές της φετινής χρονιάς, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο φιναλίστ του πρώτου κύκλου του «Survivor», στον Σκάι, μοιράστηκε με τους followers του στο Ιnstagram μια φωτογραφία με την καλλονή Assya από τις Ελβετικές Αλπεις, όπου βρίσκονταν οι δυο τους, εκείνος

για τα γυρίσματα της εκπομπής του «Passenger», στο Open, κι εκείνη προφανώς για να είναι μαζί του.

Η είδηση του ειδυλλίου τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου, δίχως όμως ο Κύπριος πρώην παίκτης του «Survivor» να δίνει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το ειδύλλιο. Οι μήνες πέρασαν, ο Μάριος διαγωνίστηκε στο «J2US» και σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Έλα να δεις» του Omega Κύπρου, όπου βρέθηκε καλεσμένος, αποφάσισε να αποκαλύψει τα νέα δεδομένα στα προσωπικά του, αναφέροντας πως χώρισε από τη σύντροφό του.

Προτεραιότητες

«Είμαι ελεύθερος. Πιστεύω ο συνδυασμός των δύο είναι κάτι το οποίο φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Δηλαδή είναι πολύ ωραίο να είσαι και στο ερωτικό κομμάτι γεμάτος, αλλά και στο επαγγελματικό. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι τα επαγγελματικά μου, να πάω καλά με αυτά που έχω στο μυαλό μου, έχω ανθρώπους δίπλα μου οι οποίοι με στηρίζουν και με αγαπούν και πιστεύουν σε αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Έχω τέτοιους ανθρώπους και τους ευχαριστώ και δημοσίως» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Πρίαμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα