Την έσπασε στο ξύλο όταν έμαθε ότι θα πήγαινε για μοντέλο στην Κίνα

ΚΟΣΜΟΣΤην έσπασε στο ξύλο όταν έμαθε ότι θα πήγαινε για μοντέλο στην ΚίναΠέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018 - 20:27

❱❱ «Προσπάθησε να με βιάσει με τα δάχτυλά του και μετά έβαλε ένα χαρτονόμισμα στο στόμα μου, αναγκάζοντάς με να το φάω» καταγγέλλει για τον πρώην σύντροφό της νεαρό μοντέλο...

...από τη Ρωσία που έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με Gucci, Intimissimi, Zara και H&M, προσθέτοντας ότι την έσπασε στο ξύλο μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Η 23χρονη Κίρα Ντάις (φωτό), που έχει ποζάρει και για τη ρωσική έκδοση του περιοδικού «Vogue», το «Harpers Bazaar», το «Elle», το «Marie Claire» και το «Cosmopolitan», ανάρτησε στο facebook σοκαριστικές φωτογραφίες με μελανιασμένο πρόσωπο από την επίθεση που φέρεται ότι της έκανε στο διαμέρισμά της στη Μόσχα, πριν από δύο μήνες, ο τότε σύντροφός της. Οπως υποστήριξε, ο άντρας ξέσπασε πάνω της, καθώς ζήλεψε επειδή θα πήγαινε για δουλειά μοντέλου στην Κίνα.



Κατά τα λεγόμενά της, το αγόρι της έσπασε έπιπλα του διαμερίσματος, τη γρονθοκόπησε και της πέταξε μια καρέκλα. Στη συνέχεια φέρεται ότι έσκισε τα ρούχα της και προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά από το πολύ ξύλο η Ντάις έχασε τις αισθήσεις της. Το μοντέλο διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και δύο μήνες αργότερα βρήκε το θάρρος να τον χωρίσει και να τον καταγγείλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα