Θύμα ρατσισμού μοντέλο του οίκου Ralph Lauren

ΚΟΣΜΟΣΘύμα ρατσισμού μοντέλο του οίκου Ralph Lauren Δευτέρα, Ιανουάριος 21, 2019 - 16:38

❱❱ Στα 28 του χρόνια μετράει ήδη μια επιτυχημένη συνεργασία με τον οίκο Ralph Lauren και αρκετά εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά μόδας...

...ωστόσο η πορεία του Μπρόντερικ Χάντερ προς την κορυφή δεν ήταν εξαρχής στρωμένη με ροδοπέταλα, καθώς έχει έρθει αντιμέτωπος με ρατσισμό.

«Είχα πάει σε πολλά διαφορετικά πρακτορεία που μου είπαν ότι είχαν ήδη κάποιον μαύρο. Είχα ακούσει ανθρώπους να μου λένε “είσαι πολύ σκούρος” και είχα ακούσει αναρίθμητα πρακτορεία να μου λένε ότι τα μαύρα αγόρια δεν είναι της μόδας» αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην «Teen Vogue», λέγοντας πως ακόμα κι όταν βρήκε πρακτορείο δεν κατάφερε να κλείσει ούτε μία δουλειά. Αρχισε έτσι να δουλεύει σε μπαρ και κατάφερε να μαζέψει αρκετά χρήματα για να ταξιδέψει στο Μιλάνο και να περάσει από τα κάστινγκ για την Εβδομάδα Μόδας, όπου κατάφερε πράγματι να κλείσει μια επίδειξη.

«Εξι ώρες πριν από την έναρξη του σόου, όμως, αντικαταστάθηκα από έναν λευκό» αναφέρει. Αυτή η απογοήτευσή του τον έκανε να εισβάλει απρόσκλητος σε κάστινγκ των Dsquared και να πάρει τη δουλειά, η οποία στη συνέχεια του άνοιξε την πόρτα για τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ της Ciara.

Keywords
Τυχαία Θέματα