Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη! Επιτήδειος δημιούργησε fake προφίλ της στο Ιnstagram

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας μετά» Βάσω Λασκαράκη ενημερώθηκε πως κάποιος επιτήδειος δημιούργησε ένα fake προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες της στο Ιnstagram, παριστάνοντας πως είναι εκείνη.

Η ίδια, φανερά εκνευρισμένη, έκανε report για πλαστοπροσωπία στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να «κατέβει» ο ψεύτικος λογαριασμός και κατόπιν ενημέρωσε με σχετικό post τους followers της.

«Έχω άπειρα μηνύματα από φίλους μου γι’ αυτόν τον λογαριασμό που δημιουργήθηκε και παριστάνει εμένα. Έχει

ίδια εικόνα προφίλ και λέει ότι είμαι εγώ» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη, δίνοντας στη δημοσιότητα την εικόνα από το προφίλ-απομίμηση με τη φωτογραφία της.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο… πονηρός χρήστης είχε ήδη 56 ακολούθους, ενώ είχε κάνει και την πρώτη του ανάρτηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που διάσημος καταγγέλλει ψεύτικους λογαριασμούς με τα στοιχεία του.

Στα τέλη του Ιανουαρίου, η Μαρία Μπακοδήμου είχε αποκαλύψει δημόσια πως άγνωστος χρήστης είχε δημιουργήσει σελίδα με το όνομα του σκύλου της Μικέ, το «Mikes POL», και επικοινωνούσε με εταιρίες για εμπορική συμφωνία, παριστάνοντας την παρουσιάστρια! Στην ίδια κατάσταση βρέθηκε πέρυσι τέτοιο καιρό η Ελένη Μενεγάκη, για αντίστοιχο λογαριασμό με το όνομά της στο twitter.

Πηγή: Θύμα διαδικτυακής απάτης η Βάσω Λασκαράκη! Επιτήδειος δημιούργησε fake προφίλ της στο Ιnstagram - Espresso.

Keywords
Αναζητήσεις
fake sexy foto vaso laskaraku, fake sexy foto vaso laskaraki
Τυχαία Θέματα