Θύελλα στο Epsilon με τους απλήρωτους δημοσιογράφους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘύελλα στο Epsilon με τους απλήρωτους δημοσιογράφουςΤετάρτη, Οκτώβριος 5, 2016 - 12:22

Οι εκπομπές θα βγουν (από σήμερα) στον αέρα μόνο αν πληρωθούν οι μισθοί των δύο προηγούμενων μηνών

«Βόμβα» στο πρόγραμμα του Epsilon βάζουν οι εργαζόμενοι των εκπομπών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι αρχισυντάκτες, πλην των εκπομπών της Τατιάνας Στεφανίδου

«Tatiana Live», του Νίκου Ευαγγελάτου «Live news» και της Αννίτας Πάνια «Annita.gr», υπέγραψαν την επιστολή με την οποία προειδοποιούν τη διοίκηση του καναλιού πως, αν δεν πληρωθούν οι συνεργάτες τους τους μισθούς των δύο προηγούμενων μηνών (Αύγουστος, Σεπτέμβριος), δεν θα επιτρέψουν τα προγράμματα να βγουν στον αέρα από σήμερα το πρωί.

«Δεν έχουμε χρήματα να ερχόμαστε στο κανάλι» υποστηρίζουν οι ρεπόρτερ και οι τεχνικοί στις καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές «Φτιάξε καφέ να σ' τα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου, «Ετοιμο το πρωινό» με το ζεύγος Καραβάτου - Κατσούλη, «La biri biri» με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Τα ίδια προβλήματα, όμως, έχουν και οι συντελεστές των παραγωγών του Σαββατοκύριακου «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη, «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη και «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με τη Ναταλία Γερμανού

Οι αρχισυντάκτες των συγκεκριμένων μαγκαζίνων επισημαίνουν πως «στις περισσότερες εκπομπές αφαιρέθηκαν βάρδιες μοντάζ, καθιστώντας αδύνατο να διεκπεραιώνεται η δουλειά των συνεργατών στην ώρα της, ενώ πολλά κλεισμένα γυρίσματα δεν πραγματοποιούνται, καθώς τα οχήματα δεν έχουν βενζίνη για να κινηθούν και δεν βρίσκεται καμία λύση από κανέναν».

Οι υπάλληλοι, λοιπόν, ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και επιθυμούν συνάντηση με τη διοίκηση για να λυθούν τα λειτουργικά προβλήματα. Η κατάσταση είναι τόσο δραματική, κυρίως για τους δημοσιογράφους, που δεν μπορούν να μεταβούν σε ρεπορτάζ ή συνεντεύξεις, ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα στην καθημερινότητά τους, αφού είναι απλήρωτοι.

Ακυρώνουν τα θέματα

Οι αρχισυντάκτες τονίζουν στους υπευθύνους του σταθμού ότι από χθες οι ρεπόρτερ ακυρώνουν το ένα θέμα πίσω από το άλλο, όπως υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως η αναστολή των εκπομπών δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Epsilon γίνονται προσπάθειες οι εκπομπές να βγουν κανονικά στον αέρα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα