Θρύψαλα ΚΙΝ.ΑΛ. και ΔΗΜ.ΑΡ. μετά τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΘρύψαλα ΚΙΝ.ΑΛ. και ΔΗΜ.ΑΡ. μετά τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου!Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019 - 18:08

❱❱ Οδεύει και τυπικά στην «κανονικότητα» ενός πολύ μικρού κόμματος από τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ το ΚΙΝ.ΑΛ., μετά τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου (φωτό).

Σε φάση διάσπασης μπαίνει και το «απόκομμα» του κ. Θεοχαρόπουλου, η ΔΗΜ.ΑΡ., με τα ελάχιστα στελέχη της να διχάζονται ανάμεσα στην παραμονή και την

έξοδο από τη Χ. Τρικούπη.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του

ΚΙΝ.ΑΛ. συνεδρίασε χθες, και έλαβε «ομόφωνη απόφαση» για την καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εν όψει του έκτακτου συνεδρίου (29-31 Μαρτίου), με τη Φώφη Γεννηματά να αποσκοπεί στη δημιουργία ενιαίου κομματικού φορέα και σε «λουκέτο» στη ΔΗΜ.ΑΡ. και στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

«Σχέδιο άλωσης»

Μετά τη συνεδρίαση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ανδρέας Λοβέρδος επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των διαλυτικών φαινομένων, υποστηρίζοντας ότι το «σχέδιο άλωσης» της Κεντροαριστεράς από τον Αλέξη Τσίπρα «σε εμάς βρήκε τοίχο, ενώ σε άλλους έπιασε τόπο».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι η Φώφη Γεννηματά διέγραψε τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το επικείμενο συνέδριο θα είναι «συνέδριο ΠΑΣΟΚ», ενώ η Χ. Τρικούπη διέψευσε τον ισχυρισμό του ότι του προτάθηκε η πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να μην ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ίδιος αρνείται να παραδώσει την έδρα του, υποστηρίζει ότι διεγράφη ολόκληρη η ΔΗΜ.ΑΡ. και διαπραγματεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Θόδωρος Μαργαρίτης και ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ. Γιώργος Μπουλμπασάκος τάχθηκαν υπέρ της παραμονής τους στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα