Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία Δ. Γραικού!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Φωτιά» η κρυφή ατζέντα του Γραικού Θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία Δ. Γραικού!Δευτέρα, Μάρτιος 12, 2018 - 14:24

❱❱ Στοιχεία-σοκ για το θρίλερ αποκάλυψε η Νικολούλη στην εκπομπή «φως στο τούνελ»

Από τον
ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΑΛΑ

Η συνάντηση και η κρυφή ατζέντα του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από τη Θεσσαλονίκη, οι τελευταίες κινήσεις του και κάποιες περίεργες συμπτώσεις είναι οι νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις που

συνθέτουν το παζλ του μυστηρίου με την εξαφάνισή του.

Με τα νέα στοιχεία που αποκάλυψε η πολύμηνη έρευνα της εκπομπής «Φως στο τούνελ» όσοι κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση θα έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού φαίνεται ότι συμπληρώνονται πολλά από τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ.

Η σημαντική πληροφορία που έφτασε στη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη αναφέρει ότι την προηγούμενη νύχτα προτού εξαφανιστεί ο Δημήτρης Γραικός επισκέφτηκε αναστατωμένος έμπιστό του άνθρωπο και του παρέδωσε ατζέντα με καυτά στοιχεία για τις οικονομικές δοσοληψίες του. Στον ίδιο, σύμφωνα με την πληροφορία, κατονόμασε συγκεκριμένο άτομο που του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό και είπε με ένταση ότι θα τελειώνει μαζί του. Ομως, την επόμενη μέρα (το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016) τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν ένα τετράδιο με σημειώσεις του αγνοουμένου που αφορούν οικονομικές συναλλαγές, κάποιες από τις οποίες είχε υπογραμμίσει με μαρκαδόρο.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι οι μαρτυρίες που αναφέρουν ότι οι Ρουμάνοι που εργάζονταν στον στάβλο του εμπόρου με τον οποίο είχε συναλλαγές ο Γραικός έγιναν ξαφνικά καπνός μετά την εξαφάνιση, όπως και κάποιοι συγγενείς τους που εργάζονταν στα σφαγεία! Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης των σφαγείων ανέφερε στην εκπομπή ότι οι δικοί του αλλοδαποί εργάτες δεν χάθηκαν. Σημαντική, όμως, είναι και η μαρτυρία ενός οδηγού φορτηγού, ο οποίος είπε στην εκπομπή ότι το μοιραίο απόγευμα συναντήθηκε με τον έμπορο τον οποίο ακολουθούσε ο Γραικός με το αυτοκίνητο όταν έφυγαν από τα σφαγεία και γύρω στις 6 μ.μ. ξεφόρτωσε χώμα στον στάβλο του.

«Πρόκειται για σοβαρότατα στοιχεία, που είναι εύκολο να ταυτοποιηθούν από ειδικούς. Ενδεχομένως, αυτά που σημείωσε ο Γραικός να μας δίνουν τα βασικά: τον δράστη, τον τόπο και το κίνητρο... Με την οικογένεια συνεχίζουμε να ψάχνουμε την αλήθεια. Μετά τα ποτάμια της περιοχής και τις μάντρες με τα ανταλλακτικά, μια νέα έρευνα θα ξεκινήσει σε στάβλους με ειδικό ανιχνευτή μετάλλων, που φέραμε από τη Γερμανία, για να εντοπιστεί το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά από το στούντιο της εκπομπής ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς σχολιάζοντας τις εξελίξεις.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα