Θρίλερ! 30χρονη βρέθηκε σφαγμένη πάνω σε μνήμα στο Β’ Νεκροταφείο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘρίλερ! 30χρονη βρέθηκε σφαγμένη πάνω σε μνήμα στο Β’ ΝεκροταφείοΠέμπτη, Οκτώβριος 19, 2017 - 13:21

❱❱ Σκηνικό από ταινία τρόμου αντίκρισαν οι επισκέπτες που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών στη Ριζούπολη, όταν είδαν πεσμένο πάνω σε έναν τάφο το πτώμα μιας γυναίκας νεαρής ηλικίας, που ήταν κυριολεκτικά σφαγμένη!

Αμέσως σήμανε συναγερμός στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έφτασαν γρήγορα στο εσωτερικό του κοιμητηρίου, το οποίο έκλεινε την ώρα που βρέθηκε

το πτώμα της άτυχης γυναίκας. Γι' αυτό οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης έκλεισαν τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό αναζητώντας τυχόν αυτόπτες ή αυτήκοους μάρτυρες που είχαν φύγει από το κοιμητήριο και εκείνη την ώρα περίμεναν το τρένο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δολοφονημένη νεαρή βρέθηκε πεσμένη πάνω σε ένα μνήμα, που πιθανότατα ανήκει σε συγγενικό της πρόσωπο.

Τα στοιχεία

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Ελληνίδα ηλικίας 30 ετών και αργά χθες το βράδυ οι άνδρες της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες κατάφεραν να διασταυρώσουν τα στοιχεία της.

Οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης της δολοφονίας κυνήγησε αρχικά το θύμα του μέσα στο κοιμητήριο και στη συνέχεια το μαχαίρωσε και έσυρε το πτώμα στον τάφο όπου βρέθηκε.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο και έκανε νεκροψία διαπίστωσε πως η άτυχη γυναίκα φέρει μαχαιριές σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός της, ενώ βρήκε και σημάδια στο κορμί της που συνηγορούν στο γεγονός πως ο δράστης την έσυρε μετά το έγκλημα ως το μνήμα όπου την άφησε. Ωστόσο περισσότερο φως στο πρωτοφανές θρίλερ θα ρίξει η νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει ο ιατροδικαστής τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα