Θέλω πίσω το μονόπετρο

ΚΟΣΜΟΣΘέλω πίσω το μονόπετροΠέμπτη, Δεκέμβριος 21, 2017 - 17:09

❱❱ Ο επιχειρηματίας Γουάιατ Κοχ ζητάει από την πρώην αρραβωνιαστικιά του το αξίας 210.000 ευρώ δαχτυλίδι

Την τσιγκουνιά του σε όλο της το μεγαλείο αποκάλυψε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Γουάιατ Κοχ μέσα από την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, απαιτώντας να του δώσει πίσω το μονόπετρο, αξίας 210.000 ευρώ.

Ο 31χρονος γιος του επιχειρηματία Μπιλ Κοχ,

αν και κληρονόμος αμύθητης περιουσίας, ζητεί από την 29χρονη Ιβι Γκάμπριελ Σλόκαμπ να του επιστρέψει το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 8,24 καρατίων που της είχε χαρίσει μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους -με δική της πρωτοβουλία- τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο Κοχ είχε αγοράσει το εν λόγω δαχτυλίδι με το περίτεχνο διαμάντι από τον οίκο Oscar Heyman τον περασμένο Μάρτιο, αντί 150.000 ευρώ, ωστόσο οι δικηγόροι του εκτιμούν ότι η σημερινή εμπορική του αξία έχει φτάσει τα 210.000 ευρώ. Επιπλέον, απαιτούν για λογαριασμό του πελάτη τους το ποσό των 12.600 ευρώ ως αποζημίωση.

Το αρνήθηκε

Ο νεαρός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της εταιρίας ρούχων Wyatt Ingraham φέρεται ότι τής έχει ζητήσει επανειλημμένα την επιστροφή του και εκείνη αρνιόταν. Στην ίδια αγωγή γίνεται επίσης αναφορά σε ένα «πλατινένιο μενταγιόν με 56 στρογγυλά διαμάντια» αξίας 6.500 ευρώ που της είχε χαρίσει, χωρίς όμως να απαιτεί την επιστροφή του.

Σύμφωνα με το «Forbes», η περιουσία του πατέρα του εκτιμάται ότι υπερβαίνει το 1.400.000.000 ευρώ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα