«Θαύμα» για Λεούση!

14:53 1/3/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Θαύμα» για Λεούση!Τετάρτη, Μάρτιος 1, 2017 - 14:51

Η αστρολόγος, που βρίσκεται ακόμα σε κώμα, ανταποκρίθηκε σε εξωτερικό ερέθισμα έπειτα από 25 ημέρες στην Εντατική

Αχτίδα ελπίδας για τη Βιργινία Λεούση. Επειτα από 25 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου στα νότια προάστια, η γνωστή αστρολόγος ανταποκρίθηκε επιτέλους σε εξωτερικό ερέθισμα!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μπορεί η ίδια να συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα, ωστόσο τις προάλλες αντέδρασε κάνοντας

έναν μορφασμό δυσφορίας με το στόμα της τη στιγμή που μια νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιό της για να τη φροντίσει.
Η Ιωάννα Καρατόλου, η οποία αποκάλυψε το γεγονός στην «Espresso», δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς από τα καλά νέα, που αναπτέρωσαν το ηθικό όλων. «Είναι ένα ακόμα σημάδι πως η Βιργινία Λεούση μπορεί να “κοιμάται”, αλλά είναι κοντά μας! Ηταν το θαύμα για το οποίο παρακαλούμε μέρα νύχτα τον Θεό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αγωνία, πάντως, παραμένει στο κόκκινο για τη Βιργινία, που στις 4 Φεβρουαρίου έπαθε ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι θεράποντες γιατροί παραμένουν εξαιρετικά επιφυλακτικοί, κάνοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τη βοηθήσουν να «ξυπνήσει». Ο σύζυγός της και γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Σεβαστός, ο γιος της Τόλης και η κόρη της Αντα καθημερινά περιμένουν έξω από το δωμάτιο της Εντατικής το δεκάλεπτο επισκεπτήριο, προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να της μιλήσουν, να της σφίξουν το χέρι, να την αγκαλιάσουν.

Τον Φεβρουάριο η Βιργινία Λεούση είχε προβλέψει τα δύσκολα που περίμεναν το ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο ανήκει. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε γράψει, μεταξύ άλλων, στην αστρολογική στήλη της στην «Espresso» πως οι δύο εκλείψεις ήθελαν προσοχή για όσους ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια -Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως-, τονίζοντας την ανάγκη να ασχοληθούν ιδιαίτερα με την υγεία τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα