Θάνατος- μυστήριο για πορνοστάρ

ΚΟΣΜΟΣΔεχόταν bullying λόγω δηλώσεων που είχε κάνει για τους gay ηθοποιούςΘάνατος- μυστήριο για πορνοστάρΠαρασκευή, Δεκέμβριος 8, 2017 - 19:41

❱❱ Η 23χρονη έπασχε από κατάθλιψη και οι φίλοι της υποστηρίζουν ότι αυτοκτόνησε

Ο «πιο ευγενικός και ωραίος άνθρωπος» στη βιομηχανία ταινιών πορνό, η 23χρονη Ογκούστ Εϊμς, δεν υπάρχει πια. Ατομα από το περιβάλλον της στη Νότια Καλιφόρνια υποστήριξαν στην ιστοσελίδα The Blast ότι η νεαρή γυναίκα έπασχε από κατάθλιψη και μάλλον αυτοκτόνησε, επηρεασμένη βαθιά από τις διαδικτυακές επιθέσεις και το bullying που δεχόταν τον τελευταίο καιρό, επειδή είχε πει πως δεν θα γύριζε σκηνές με άντρα ηθοποιό που είχε παίξει σε γκέι πορνό.

Οι επιθέσεις άρχισαν όταν ανάρτησε ένα ποστ με το οποίο ενημέρωνε την αντικαταστάτριά της στο γύρισμα της επόμενης ημέρας πως ο ηθοποιός με τον οποίο θα έπαιζε είχε γυρίσει γκέι πορνό κι εκείνη είχε προτιμήσει να απέχει. Στα πρώτα σχόλια, που την κατηγορούσαν ως ομοφοβική, απάντησε:

«Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν γυρίζουν ταινίες με τύπους που έχουν γυρίσει γκέι πορνό για λόγους ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν βάζω το σώμα μου σε κίνδυνο...» εννοώντας τον αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV, αφού, όπως έγραψε, οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι ετεροφυλόφιλοι ηθοποιοί ταινιών πορνό είναι διαφορετικές από αυτές των ομοφυλοφίλων.

Παρά τις διευκρινίσεις που έδωσε η ηθοποιός, η οποία είχε γυρίσει 290 ταινίες ενηλίκων, για τη στάση που κρατούν οι περισσότερες γυναίκες στη βιομηχανία πορνό ταινιών, πολλοί ήταν οι χρήστες που την κατηγόρησαν ότι η γλώσσα που χρησιμοποιεί «στιγματίζει» και κάποιοι άλλοι την πίεζαν να ζητήσει συγγνώμη.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, η σελίδα της στο twitter κατακλύστηκε από μηνύματα συλλυπητηρίων και λόγια αγάπης. Οπως τόνισε ο σύζυγός της Κέβιν Μουρ στο περιοδικό «Adult Video News», «ήταν ο πιο ευγενής άνθρωπος που ήξερα...»

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα