Θα το πάρει το κορίτσι ο Αλβάρο

19:48 8/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΘα το πάρει το κορίτσι ο ΑλβάροΠέμπτη, Φεβρουάριος 8, 2018 - 19:48

❱❱ Τρίτος γάμος για τον πρώην της Αθηνάς Ωνάση! Θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο στην Πορτογαλία την αγαπημένη του Ντενίζ

Για το τρίτο στεφάνι ετοιμάζεται ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση. Ο Αλβάρο Ντόντα ντε Μιράντα Νέτο αποκάλυψε μάλιστα στο γερμανικό περιοδικό «Bunte» ότι ο γάμος του με τη νέα

αγαπημένη του θα γίνει στην Ευρώπη.

Μάλιστα, η αρραβωνιαστικιά του, η Ντενίζ Σεβέρο, θέλει... θάλασσα, είδος εν αφθονία στη Βραζιλία, ωστόσο, λόγω μεγαλύτερης επάρκειας υποδομών στη γηραιά ήπειρο, τελικά το ζευγάρι θα προτιμήσει την Πορτογαλία. «Λατρεύουμε αυτήν τη χώρα. Εχω και πορτογαλικό διαβατήριο» υπογραμμίζει ο 44χρονος. Αφού ολοκληρώθηκαν οι πολύπλοκες διαδικασίες του πολύκροτου διαζυγίου του με την Ωνάση, έπειτα από 12 χρόνια γάμου, ο Ντόντα θα ξαναβάλει το γαμπριάτικο κοστούμι στις 22 Σεπτεμβρίου στο Αλγκάρβε. «Καλέσαμε 300 φίλους και συγγενείς.

Bρήκε εκκλησία

Περιμένουμε ότι θα έρθουν τελικά 200 άτομα» συμπλήρωσε ο Ντόντα, λες και μας ενδιαφέρει γιατί θα πρέπει εμείς να υπολογίσουμε τα κουβέρ... Τέλος, ο Αλβάρο λέει ότι έχουν ήδη βρει εκκλησία που τους αρέσει, αλλά, αν δεν καταστεί δυνατόν να την κλείσουν, τότε θα τους παντρέψει... ο ιερέας στο ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα, η 34χρονη Αθηνά Ωνάση παραμένει επισήμως αδέσμευτη. Αν μη τι άλλο, μετά το διαζύγιό της επιδιώκει τη λιγότερη δυνατή δημοσιότητα, σε αντίθεση με τον Αλβάρο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το ειδύλλιό του με την τηλεπαρουσιάστρια δεν χόρταινε να αναρτά φωτογραφίες του μαζί της σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ και με πολύ υμνητικά σχόλια, που από πολλούς ερμηνεύονταν ως η διάθεσή του να μπαίνει στο μάτι της έξαλλης με τις απιστίες του Αθηνάς.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα