Θα γίνει της κολάσεως!

TV GOSSIPΘα γίνει της κολάσεως!Παρασκευή, Ιούνιος 22, 2018 - 20:00

❱❱ Οι φιναλίστ του «Hell’s Kitchen» Νίνο και Ραφαήλ μιλούν στην «Espresso» και ετοιμάζονται για τη μάχη της Κυριακής

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Την Κυριακή στις 21.00 η κουζίνα του «Hell’s Kitchen» παίρνει φωτιά... Ο Νίνο Τσατσούλης και ο Ραφαήλ Τσακίρης αναμετρώνται μέχρι τελικής πτώσης για τη νίκη στην... «κολασμένη» κουζίνα, με κριτή τον πιο «σκληρό» σεφ της ελληνικής μικρής οθόνης, τον Εκτορα Μποτρίνι!

Λίγο πριν από το φινάλε η

«Espresso» συνομίλησε με τους δύο φιναλίστ: «Ηταν μια μοναδική εμπειρία για μένα. Η δουλειά σε μια κουζίνα δεν είναι εύκολη, αλλά αυτό είναι που μου αρέσει. Σίγουρα δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος στον διαγωνισμό και θα το έκανα ξανά» αναφέρει ο Νίνο Τσατσούλης και συμπληρώνει: «Με εμένα έχει συμβεί κάτι περίεργο: Δεν δήλωσα εγώ συμμετοχή, απλώς με καλέσανε μια μέρα απ’ το κανάλι και μου το ανέφεραν. Οταν άκουσα ότι θα είναι ο Εκτορας αρχηγός, αποφάσισα ότι θα πάω. Μπορεί να ακουστεί κάπως, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα φτάσω στον τελικό... Αν δεν ήμουν βέβαιος γι’ αυτό, δεν θα πήγαινα. Δεν θα τα παρατούσα ποτέ, γιατί δεν έχω μάθει να χάνω. Στο ριάλιτι ο εγκλεισμός ήταν πολύ δύσκολος για όλους και ακόμη χειρότερο το ότι δεν είχαμε επικοινωνία με τους δικούς μας».

Ο σεφ από τα Ιωάννινα, ο οποίος διατηρεί μαζί με την οικογένειά του μαγαζί στα Σύβοτα αλλά και ένα δικό του στη Θεσσαλονίκη, χαίρεται την αναγνωρισιμότητα της μικρής οθόνης, αλλά δεν έχει σκεφτεί μια τηλεοπτική καριέρα: «Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μ’ αυτό το κομμάτι, δεν ξέρω αν θα μου ταίριαζε και αν θα μπορούσα να το κάνω. Παρ’ όλα αυτά, αγαπώ ό,τι έχει σχέση με τη μαγειρική και θα χαιρόμουν πολύ να μοιραστώ πράγματα με τον κόσμο».

«Πολύ δυνατή εμπειρία»

Από την άλλη, ο Ραφαήλ Τσακίρης, μιλώντας στην «Espresso», λέει ότι για εκείνον το «Hell's Kitchen» ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία. «Θεωρώ τον Εκτορα Μποτρίνι τον Νο1 σεφ στην Ελλάδα, είναι από μόνος του μια κινητή εγκυκλοπαίδεια γύρω από τη μαγειρική και από τους καλύτερους της Ευρώπης, αν και ο ίδιος είναι πολύ ταπεινός και δεν το παραδέχεται. Κι όμως, είναι κορυφαίος σεφ, επιχειρηματίας και άριστος άνθρωπος. Οταν μπήκα στον διαγωνισμό, στόχος μου ήταν να φτάσω στην τελική επτάδα. Το επίπεδο ήταν υψηλό. Το ριάλιτι ήταν τόσο δύσκολο όσο φαινόταν και στην τηλεόραση. Αλλά το μικρόβιό μου, από 13 χρόνων παλικαράκι στη Ρόδο, ήταν η μαγειρική. Γεννήθηκα για μάγειρας» λέει ο ταλαντούχος σεφ, που ήδη είναι αναγνωρίσιμος στο νησί του, και συμπληρώνει: «Η μεγάλη μου τρέλα ήταν από παιδί να βλέπω τη μητέρα μου να τσιγαρίζει σκόρδο με κρεμμύδι. Και ο πατριός μου “το είχε” με τη μαγειρική, αν και είναι ένας από τους καλύτερους bartenders. Σκοπός μου είναι να ταξιδέψω σε όλη την Ασία και να μάθω από κοντά την κουζίνα της, και μετά να γυρίσω όλο τον κόσμο εργαζόμενος σε διάφορα εστιατόρια. Συνεχώς να εξελίσσομαι μέχρι τα βαθιά γεράματα σ’ αυτό που αγαπώ, τη μαγειρική» λέει.

Keywords
Τυχαία Θέματα